redmonster 26.08.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Kupiliśmy. Poprosiliśmy dewelopera, zeby wysłał do nas "czysty" plan tylko z elementami, których ruszyć sie nie da (czyli wentylacje, okna etc). Oto plan przed Wami. Ja patrze i patrze i chyba w te klocki dobra nie jestem. Wiem, czego chcę, ale nie wiem, jak to nałożyc na projekt: - 3 pokoje (moze w przyszlosci 4) - łazienkę z oknem - funkcjonalna przestrzen, czyli dużo szaf i maksymalnie przeszklony korytarz sprawiający wrazenie bardzo przestrzennego - w łazience i wanne i kabine i szafkę na pranie + pralka oczywiscie - duzy stól jadalny - nie potrezbuje biurka pod kompa - w pokoju dziennym ekran pod projektor Gdy Wy patrzycie na te biala kartke, to co widzicie? dzieki p.s Na razie w mieszkaniu beda dwie osoby, a potem kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 27.08.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Problemem są wszystkie okna do podłogi co ogranicza nieco aranżacje,jest natomiast dużo pionów,dlatego można kombinować.Kuchnia nie jest przy wejściu,ale za to połączona z salonem co daje otwartą przestrzeń również na korytarz.W sypialni wyodrębniłam garderobę.W salonie niebieski kwadracik to np:akwarium.Łazienka z oknem w której mieści sie wanna i prysznic.http://img560.imageshack.us/img560/3195/30bi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redmonster 05.09.2013 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 (edytowane) Kinka, bardzo dziękuje, zlatana jestem, więc reakcje wolno mi wuchodza. Twoj pierwszy pomysl jest zblizony do moich wstepnych koncepcji - załączyłam zdjęcia. Wiem, że chciałabym, dokładnie jak to kinka narysowała, zrobic półotwarta kuchnie na pokoj dzienny i - najchetniej szpaler 3 lamp nad wyspą/ barkiem jezeli ją zaplanuje (załączam zdjęcia lamp z gąsiora na wino, 1 już taką zrobiłam) - znalezc miejsce na ekran i projektor (ale wtedy niestety rzeczywiscie kanapa jest tylem do wyjscia na balkon ;( ) - znalezc miejsce na moj ukochany fotel wiszacy tzw. bubble chair (na zdjeciu) -a przedpokoj: chcialabym zeby powstal duży przestronny ciag - moze szafy od podlogi do sufitu lustrzane? jak to widzicie? z gory dzieki Edytowane 5 Września 2013 przez redmonster dodalam pytani e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.09.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 moim zdaniem twoje ustawienie łóżka jest niewygodne. Wychodzi też bardzo duża komunikacja przy wejściu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts