Jolasia 04.09.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Witam,natknęłam się dzisiaj na forum na takie oto fotki: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=201234&d=1374101155 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=201235&d=1374101158 Strasznie mi się spodobały te półeczki w kształcie liter. Czy ktoś widział może gdzieś coś w tym stylu do kupienia lub zamówienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.09.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Dzisiaj są na westwing.pl http://www.westwing.pl/tomasucci-deco/?&utm_source=sale-newsletter&utm_medium=ww-newsletter&utm_content=content&utm_campaign=sale-nl-20130904&utm_term=no-special-tg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.09.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 poza tym kawałek sklejki, wyrzynarka, klej i farba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.09.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Zdecydowanie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 29.05.2014 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Odświeżam temat, bo i temat odświeżenia pokoju moich bliźniaków zbliża się wielkimi krokami - może ktoś jednak widział gdzieś takie półki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 29.05.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 jeśli nie chcesz sama robić to może zleć stolarzowi??? nie spotkałam takich nigdzie do kupienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 29.05.2014 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 niestety DIY w moim wykonaniu odpada;) W ostateczności zlecę stolarzowi, ale obawiam się, ze za takie coś niestandardowe może pięknie zaśpiewać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 29.05.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 zagrahamanicą można kupić tutaj: http://www.loftfurniture.com.au/white-a-letter-small-wall-shelf.html ale drogo wychodzi wg mnie stolarz nie powinien policzyć dużo - zapytaj i będziesz wiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 29.05.2014 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 nie dość, że drogo wychodzi, to jeszcze "out of stock":) A jeśli chodzi o stolarzy to nie wiem jak wy,ale ja mam takie doświadczenia, że jak przychodzisz do nich z potencjalnym zamówieniem zabudowy całej kuchni to wszystko super, ale jak już masz do zrobienia coś małego, na dodatek nietypowego, to są zarobieni i nawet o wycenę ciężko się doprosić.Jak byłam na etapie wykańczania domu to akurat miałam fajnego stolarza, który zrobił nam większość mebli na wymiar ale niestety teraz już zakończył działalność i właśnie jak potrzebuję jakiś drobiazg to jest problem:(Chyba że ktoś podrzuci namiary na stolarza ze śląska? chętnie się zwrócę, tym bardziej, że oprócz tych półek jeszcze jakaś inna zabudowa do pokoju dziecięcego będzie potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 29.05.2014 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 nie dość, że drogo wychodzi, to jeszcze "out of stock":) A jeśli chodzi o stolarzy to nie wiem jak wy,ale ja mam takie doświadczenia, że jak przychodzisz do nich z potencjalnym zamówieniem zabudowy całej kuchni to wszystko super, ale jak już masz do zrobienia coś małego, na dodatek nietypowego, to są zarobieni i nawet o wycenę ciężko się doprosić. Jak byłam na etapie wykańczania domu to akurat miałam fajnego stolarza, który zrobił nam większość mebli na wymiar ale niestety teraz już zakończył działalność i właśnie jak potrzebuję jakiś drobiazg to jest problem:( Chyba że ktoś podrzuci namiary na stolarza ze śląska? chętnie się zwrócę, tym bardziej, że oprócz tych półek jeszcze jakaś inna zabudowa do pokoju dziecięcego będzie potrzebna. To z linku wygląda na tekturowe ... 100 dolców ? Zrozum ludzi - na kuchni da się jakoś konketnie zarobić. A taka literka - narobić się trzeba więcej niż przy korpusach do całej kuchni, efekt nieznany (czy się spodoba klientowi czy nie) a więcej niż 100-200 pln za taką literkę nikt nie da... Dlatego chętnych brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 02.06.2014 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 A moze zlecić wykonanie takich liter agencji reklamowej ktora zajmuje sie robieniem reklam, banerów, podswietlanych liter? Mogliby to z jakiegoś tworzywa wykonać ( np jak sie wykonuje wlasnie podświetlane litery reklamowe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 02.06.2014 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Nie półka a biurko ale rewelacja:) http://www.next.co.uk/x533314s1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 03.06.2014 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Wow,biurko świetne! tylko jeszcze bym potrzebowała drugie w kształcie litery "T" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts