gienia82 05.09.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Witajcie, mam pytanie czy orientujecie się może gdzie w Trójmieście można obejrzeć tapety casadeco?Wypatrzyłam sobie w necie ale boje się że na żywo mogą być inne.Dzięki z góry na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.09.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 może zamów próbkę ze sklepu wysylkowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gienia82 07.09.2013 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 może zamów próbkę ze sklepu wysylkowego? Chyba będę zmuszona, a za darmo nic nie prześlą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr5 19.09.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Jeżeli temat jeszcze aktualny to napisz konkretnie o jaką tapetę chodzi, ewentualnie podaj nazwę kolekcji. Jestem w posiadaniu kilku katalogów tego producenta, także może akurat..., a że często bywam w Trójmieście to mógłbym Ci podrzucić do obejrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts