Ewelyyn 06.09.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Witajcie Z mężem udoskonalamy mieszkanko, jesteśmy na etapie zmiany starego łóżka do sypialni. Marzy się nam takie tapicerowane z A.R.M. w tym pięknym kolorze Kolor, co tu kryć, trochę problemowy, bo to taki niby beżowy, niby nie... Ściana przy której miałoby stać łóżko jest bordowa, natomiast reszta ścian jest biała. Myślałam, że może dokupić zasłony w kolorze łóżka, jakieś dodatki żeby to razem współgrało np. jasne karnisze. Na łóżko rzucić bordowe poduszki. Co tym myślicie? Ujdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.09.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 ten kolor to wanilowy dla mnie a nie beżowy Raczej ściany zrobiłabym w kolorze łóżka, a nie białe, bo przy białych obicie łóżka będzie wyglądać na żżółknięte. Bordo może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
choina 11.09.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 wyobraźnia zadziałała, wydaje mi się, że będzie ok. Jeżeli chcesz wyakcentować łóżko, które rzeczywiście jest bardzo ciekawe, to na tle bordowych ścian będzie się wyróżniać. A może zamiast białych zasłon wprowadzisz inny kolor na przykład delikatny łososiowy? żeby nie było zbyt wiele kontrastów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts