belgijska pralinka 11.06.2014 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 chwilowa tarasowa kanapa schody jeszcze bez szklanej sciany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 11.06.2014 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 toaleta jeszcze nie dokonczona ,brak pomyslu moze cos podpowiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 11.06.2014 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 I oczywiscie tymczsowa szafka z ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 12.06.2014 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Jestem zachwycona schodami!! A szafka w łazience bardzo fajnie się wkomponowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.06.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Tymczasowa wygląda świetnie Pralinka wysyłaj mi fotki zanim wstawisz, będę odwracać i wstawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.06.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 matko ale macie ogromny ten wypoczynek!!! chyba chcesz pomieścić na nim też przyszłych zięciów i synowe mozaikowy blat wygląda super!! miałam nosa by tak zagłosować a w tym kibelku to jaki efekt byś chciała?? ta czarna "ramka" na ścianie to te płytki podłogowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 13.06.2014 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Karolina mam 3 tarasy wiec rozstawie kanape na nich nie uwierzycie ale jak kupowalam go to sklep sie pomylil za duzo mi wydal ,z tym ze nie wiedzialam o tym dopiero jak miesiac pozniej go rozpakowalam to okazal sie je 3 szt za duzo ,zeby to bylo w ten sam dzien to bym zawiozla ale miesiac pozniej. . pestka dzieki ,juz nie wiem jak kombinowac zeby bylo prosto. dzis ostatnia noc spanie w starym domku ,dzieci szczesliwe nawet dzis nie chcialy wracac .Dluga droga jeszcze przed nami ,ale bedzie pieknie tzn juz jest heh (przy najmniej dla mnie) karolina te czarne plytki to te same co na podlodze,musze cos dodac wokolo toalety bo wiecie...panow mam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 14.06.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Nie ma co być fałszywie skromnym - piękny dom macie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 19.06.2014 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 HEJKA mam juz internet w nowym domku:yes::yes: kuchnia bez raczek nie sprawia mi zednego problemu ,jeszcze mi sprzetow niektorych brakuje ale juz i tak jest dobrze ,ostatnie tygodnie byly bardzo ciezki ,robota na dwa domy,jeszcze wczoraj na dole lezlaly papiery .Czekam tylko na koncowy podpis notarialny i jedziemy na wyczekane i zasluzone wakacje.Reszta roboty po powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.06.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 [ATTACH=CONFIG]265022[/ATTACH]toaleta jeszcze nie dokonczona ,brak pomyslu moze cos podpowiecie Może duży żółty obraz, np. banan Warhola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.06.2014 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Nie wiedziałam czy to już nie za późno, ale skoro Elfir przyszła, widać jeszcze rzecz w toku więc odwracam zdjęcia. Elfir, o tym bananie myślałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.06.2014 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 tak, o tym bananie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 20.06.2014 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 DZIEKI kobietki ,wiedzialam ze Wasze rady nadadza wyrazu mojemu kibelkowi ;)jak macie jakies inne sugestie to chetnie poslucham nie tylko do kibelka bo to juz mam(elfir :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 21.06.2014 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 biały-czarny-żółty.. idealnie!! moje panny takie kolory łazienki będą mieć Kasia weź mi powiedz ile szafek w kuchni masz pustych? masz jakieś wogóle? czy wszystkie zapełniłaś???? bo ja właśnie rozplanowuję gdzie jaka szuflada głęboka/szeroka i wychodzi mi że mam za dużo szafek kurde, bo sporo pustych mam ja wiem, że w trakcie mieszkania jeszcze wpadnie w ręce coś co trzeba tam schować... no ale muszę wiedzieć jakie rozmiary tych szuflad porobić i mi kurna nie pasuje... czy przyprawy można trzymać pod płytą??? czy lepiej szafkę obok?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.06.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 U mnie pod płytą jest ciepło, więc lepiej obok przyprawy umieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 22.06.2014 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Pod plyta mam lyzki a obok szuflady na przyprawy..bardzo duzo szafek mam pustych prawie cala gora.dobrze sprawdza sie cargo ale z szufladami niezaleznymi od drzwi I juz moge powiedziec ze szuflady sa lepsze tzn wygodniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 23.06.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 a to że szuflady są wygodniejsze to wiem doskonale mam teraz w kuchni tylko szuflady i chwalę sobie bardzo - nie ma nic lepszego ....dobrze sprawdza sie cargo ale z szufladami niezaleznymi od drzwi... co to znaczy szuflady niezależne od drzwi?? że szuflady wewnętrzne? że otwieram normalne drzwi i za nimi mam same szuflady??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 23.06.2014 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 TAK otwierasz drzwi a tam same szuflady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 23.06.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 okej - dobrze wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 26.06.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Pralinko, i jak się mieszka? Co porabiacie? Bo już prawie 2tyg jak się przeprowadziliście, prawda? Dzieciaki na pewno są przeszczęśliwe, a i właściciele pewnie też! Pokaż więcej foteczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts