Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

belgijska pralinka buduje plaski i betonowy(jak najwiecej sie da

Recommended Posts

• Odpowiedzi 782
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Karolina mam 3 tarasy wiec rozstawie kanape na nich :) nie uwierzycie ale jak kupowalam go to sklep sie pomylil za duzo mi wydal ,z tym ze nie wiedzialam o tym dopiero jak miesiac pozniej go rozpakowalam to okazal sie je 3 szt za duzo ,zeby to bylo w ten sam dzien to bym zawiozla ale miesiac pozniej. .

pestka dzieki ,juz nie wiem jak kombinowac zeby bylo prosto. dzis ostatnia noc spanie w starym domku ,dzieci szczesliwe nawet dzis nie chcialy wracac .Dluga droga jeszcze przed nami ,ale bedzie pieknie tzn juz jest heh (przy najmniej dla mnie) karolina te czarne plytki to te same co na podlodze,musze cos dodac wokolo toalety bo wiecie...panow mam 3

HEJKA mam juz internet w nowym domku:yes::yes::yes:

kuchnia bez raczek nie sprawia mi zednego problemu ,jeszcze mi sprzetow niektorych brakuje ale juz i tak jest dobrze ,ostatnie tygodnie byly bardzo ciezki ,robota na dwa domy,jeszcze wczoraj na dole lezlaly papiery .Czekam tylko na koncowy podpis notarialny i jedziemy na wyczekane i zasluzone wakacje.Reszta roboty po powrocie

biały-czarny-żółty.. idealnie!!

moje panny takie kolory łazienki będą mieć :)

Kasia weź mi powiedz ile szafek w kuchni masz pustych? masz jakieś wogóle? czy wszystkie zapełniłaś????

bo ja właśnie rozplanowuję gdzie jaka szuflada głęboka/szeroka i wychodzi mi że mam za dużo szafek kurde, bo sporo pustych mam :(

ja wiem, że w trakcie mieszkania jeszcze wpadnie w ręce coś co trzeba tam schować... no ale muszę wiedzieć jakie rozmiary tych szuflad porobić i mi kurna nie pasuje...

czy przyprawy można trzymać pod płytą??? czy lepiej szafkę obok??

a to że szuflady są wygodniejsze to wiem doskonale :)

mam teraz w kuchni tylko szuflady i chwalę sobie bardzo - nie ma nic lepszego

....dobrze sprawdza sie cargo ale z szufladami niezaleznymi od drzwi...

co to znaczy szuflady niezależne od drzwi??

że szuflady wewnętrzne? że otwieram normalne drzwi i za nimi mam same szuflady???