dziubeka 09.09.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Witam, w pazdzierniku odbieram mieszkanie w stanie deweloperskim, jest male ale wierze, ze da sie cos fajnego w nim zrobic:) chcialabym miec otwarta kuchnie na salonik i mala sypialenke, albo chociaz wydzielone miejsce sypialniane. Bede wdzieczna za porady i pomysly:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 09.09.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Niestety nie widać dokładnych wymiarów dlatego trochę tak w ciemno wrzucam to co wymyśliłam.http://img10.imageshack.us/img10/51/0vbr.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.09.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 kawalerka jest z jednym pokojem i tu widać wyraźnie dlaczego :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubeka 09.09.2013 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 (edytowane) fajny pomysl bardzo dziekuje:) ale niestety tam gdzie jest kuchnia jest 2,5metra dlugosci troszke malo na lozko i aneksik, myslalm, zeby otwprzyc kuchnie i wydzielic w pokoju sypialnie odgradzajac scianka szklana, ale niewiem jak jest z tymi sciankami, moze ktos mial do czynienia? Edytowane 9 Września 2013 przez dziubeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 10.09.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Więc ja tutaj nie widzę wyjścia wydzielania sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.09.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 kinka - właśnie to napisałam powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lendM 10.09.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Myślę, że bardzo fajnie to wszystko rozplanowałaś. Wiadomo, ze w 32 m ciężko zaszaleć, ale na pewno da się zrobić tak by optycznie powiększyć mieszkanie No i żeby wszystko ładnie wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madejo 22.09.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Rozplanowanie naprawdę bardzo przypadło mi do gustu Przy mniejszych powierzchniach wiadomo, że trzeba będzie nie raz pójść na jakiś kompromis. Przede wszystkim przy zakupie mebli, a także sprzętów RTV i AGD. Z drugiej strony, jeśli trochę pobiega się z miarką i podliczy, na pewno uda się wszystko fajnie wkomponować. Dla mnie zawsze IKEA jest skarbnicą ciekawych pomysłów na to, jak w małej przestrzeni można umieścić tyle świetnie współgrających ze sobą elementów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts