Dekora 13.09.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 (edytowane) Kanapa sama w sobie jest już nieco wysłużona, a co gorsze namiętnie maltretowana przez moje koty. Pomyślałam o jakiejś narzucie i/lub poduszkach, żeby to zasłonić. Te drugie znalazłam nawet fajne i pasujące: http://dekoboko.pl/environment/cache/images/215_135_productGfx_7a0950fa921cb10446302daa3e1899a7.jpg Natomiast z tym pierwszym mam problem. Kojarzycie coś co pasowałoby do tych poduch albo jakiś całkiem inny zestaw? Edytowane 13 Września 2013 przez joliska Zdjęcie zamiast linku reklamowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ErwinBoryna 14.09.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 nie, tylko nie narzuta... już bym chyba odkładał na nową kanapę, chociażby skórzaną i kotom zabronił na nią wchodzić, po porostu bym je zganiał, wybacz ale nie lubię tych zwierząt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.09.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Boryna - głupia rada dla wielbicielki i posiadaczki kotów. Może zaproponuj uśpienie zwierzaka? Dekora - może na twoją kanapę będzie pasować pokrowiec taki, jak na meble IKEA? Albo uszyć taki pokrowiec pod wymiary twojej kanapy? Wówczas można go spokojnie zdejmowac i prać. Do takiej poduszki pasują kolory szary i czerwony. A jak masz odwagę turkus, mięta i błękit: http://1.bp.blogspot.com/-GVW9sjW9F8I/UYuw8eQMFKI/AAAAAAAAGQA/6nHa6MdEjDw/s1600/salon+z+miętową+sofą+4.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeltyn 15.09.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Nie chce byc niemiły naprawde ale moim zdaniem narzuta sie kojarzy z babciami, ktore wszystko konserwują. Może zainwestuj w kanape mzoe byc nawet uzywana ze sliskiego materiału gdzie wlosy kociaków nie bedą miały zadnego zaczepienia i bedą łatwe do usuniecia. Tak samo z czyszczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts