qbon 17.09.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Witajcie, W końcu postanowiłem napisać swój 1 post i od razu proszę o poradę Za kilka miesięcy wraz z narzeczoną zmieniamy lokum na większe, ale mimo to kuchnia nie grzeszy wielkością. Jej wymiary to 4x1,65 m, więc jest bardzo wąsko i ciasno. Zrobiłem wstępną aranżację, którą przedstawiam poniżej: Co myślicie o takim układzie? Co byście zmienili? W miejscu gdzie nie stoją szafki, będzie stała lodówka (55 cm). Z góry dzięki za porady. Z pozdrowieniami, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek2005 17.09.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 wg mnie warto pokombinować z miejscem na lodówkę żeby weszła 60 cmtakich 55 jest o wiele mniejszy wybórpoza tym ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 18.09.2013 04:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Pod oknem szafki na całej szerokości, górna zabudowa tylko na jednej ścianie - bez narożnej szafki wchodzącej na ścianę z oknem. Uchwyty poziome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 18.09.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Może warto zlew przenieś pod okno wtedy masz koło lodówki dużo blatu roboczego.Reszta tak jak napisała Joliska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek2005 18.09.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 (edytowane) jak przeniesie zlew pod okno będzie gorszy ciąg komunikacyjny tzn długa droga z lodówki do zlewu, ewentualnie przesunąć go trochę w lewooczywiście to tylko moja opinia Edytowane 18 Września 2013 przez joliska Edytuj poprzedni post... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbon 18.09.2013 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Dziękuję pięknie za wszystkie odpowiedzi i sugestie:) Rzeczywiście z tą lodówką 55 cm może być problem, ale....nie mam pomysłu aby cokolwiek zmniejszyć. Zlewu, piekarnika oraz zmywarki już nie zmniejsze, a szuflada (np. na sztućce) 40 cm wydaje mi się trochę za wąska. Może Wy macie jakieś pomysły? Czy raczej wysilić poszukiwania za porządną, wąską lodówką? Będę oczywiście wdzięczny za podpowiedzi:) Dziękuję i pozdrawiam, q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.09.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 ja mam szafę 40 cm na sztućce (pierwsza szuflada), chochelki, szpachelki, kwerlejki (druga szuflada), papiery, folie, i inne duperele (trzecia szuflada), pojemniki do przechowywania (czwarta szuflada) Daj zmywarkę 45 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts