fankaarchitektury 23.09.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Może pomożecie? Nie mogę się zdecydować czy wybrać zwyczajne, wygodne krzesła, czy zaryzykować odważny kolor? Ściany w jadalni będą białe, więc może takie zielone krzesła by ożywiły całą jadalnię? http://dobre.pl/rzeczy/ad/57780-krzeslo-pegas-czarny http://dobre.pl/rzeczy/ad/57701-krzeslo-elio-swing-limonka-eko-skora Z góry serdecznie dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 23.09.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Te zielone same w sobie nie są złe powiedziałbym ze nawet fajne ale pomysl co zrobisz z nimi za jakiś czas jak ci sie znudzi ten kolor? Tanie nie są wyrzucić szkoda...Z takimi odważnymi kolorami trzeba uważać moze lepiej pójdz w dodatki w tym kolorze np poduchy jakieś bibeloty obrusik podkładki itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fankaarchitektury 23.09.2013 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Boję się raczej, że te zwyczajne będą nudne ;D Ale może faktycznie pomyślę raczej nad dodatkami. Dziękuję za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.09.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 te zwyczajne sa nudne. Muszą być aż tak zwyczajne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 23.09.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Te zwyczajne są po prostu babcine.Poszukaj jakiegoś złotego środka.Nie mam pojęcia w jakim stylu sie urządzasz bo te dwie propozycje krzeseł są z dwóch kompletnie rożnych stylów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fankaarchitektury 24.09.2013 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Chyba właśnie muszę znaleźć złoty środek, dałam propozycje dwóch różnych stylów bo w sumie nie mogę się zdecydować, w jadalni będę miała po prostu białe ściany, mąż jest bardziej tradycyjny, a ja lubię trochę eksperymentować. W każdym razie dzięki za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmelieJ 24.09.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Postawiłabym na zwyczajne krzesła, nie kolorowe, ale może nie takie "babcine" jak w załączniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_zet 24.09.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 A myślałaś o krzesłach eames? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.09.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Może zwykłe krzesła w niezzwykłych kolorach? http://1.bp.blogspot.com/-Pl1PKjJnbOo/TxbvTYG8euI/AAAAAAAAKUs/EI_mgovMNBc/s1600/krzes%25C5%2582a+vintage.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 25.09.2013 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 A w jakim stylu jest ta jadalnia? Jaki jest stół? Jaka podłoga? Itd. Nie bardzo wiem, do czego mamy dobrać krzesła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.09.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 joliska - do białych ścian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 25.09.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Może zwykłe krzesła w niezzwykłych kolorach? http://1.bp.blogspot.com/-Pl1PKjJnbOo/TxbvTYG8euI/AAAAAAAAKUs/EI_mgovMNBc/s1600/krzes%25C5%2582a+vintage.jpg Cudo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iminde 03.10.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Elfir - trafiasz w me gusta Ja też lubię się bawić przerabianiem starych rzeczy. Do swojej jadalni kupiłem krzesła na targu staroci i nadałem im zupełnie innego charakteru - biała przecierka i wyfreekowany materiał. Jeśli się znudzi - zmienię na inny fankaarchitektury - może też spróbujesz takiego klimatu? Nie zawsze trzeba wydawać 400 zł za jedno krzesło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ErwinBoryna 04.10.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 ja stawiam nie tyle na zwykłe, co na klasyczne, które będa pasować do wnętrz w różnym stylu, kto wie czy za chwilę nie odwali Ci, zeby sciany wymalować w esy floresy? Żeby uniknąc wymiany krzeseł zalecam klasyczne raczej, duży wybór mają w bydgoskich meblach, ale to musisz przejrzeć katalog, bo nie jestem pewny czy Ty tak smao jak ja będziesz odczytywał określenie "klasyczne", wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
judyta87 05.10.2013 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Oj mi tez bardzo spodobał się pomysł Elfir. Czasem wystarczy odrobina inwencji twórczej, by przy użyciu ciekawych kolorów całkowicie odmienić nasze wnętrza. Mi chyba jeszcze brakuje odwagi na takie eksperymenty, no ale kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iminde 05.10.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 fankaarchitektury zrobiłem jeszcze jedne krzesła. Kupiłem, jak zawsze, na targu staroci, w ikei materiał i obszyłem siedziska i oparcie. Tutaj zdjęcia załączają się bardzo małe, więc zobacz je sobie na moim blogu. Przy okazji napisałem małą instrukcję jak to się robi:http://www.imindesign.pl/odnawianie-krzesel-paski/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alaniska 06.10.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 zgadzam się z ErwinBoryna - jeśli nie jesteś pewna czy coś spokojnego czy wręcz przeciwnie to pewnie lepiej wybrać spokojną "klasykę", co nie oznacza babcinych krzeseł ....kwestia istotna jak w ogóle wygląda ta jadalnia, do czego dobieramy te krzesła, jaki stół? oprócz wspomnianych krzeseł z bydgoskiej fabryki, poszukaj w Paged ...ostatnio szukaliśmy stołów więc wiem, że mają spory wybór,. albo w Klose (stołów na pewno mają sporo:-)tutaj możesz nawet obejrzeć kilka modeli krzeseł http://www.wirtualnysalonklose.pl/flash/4DL.pl_KLOSE.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iminde 11.11.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 (edytowane) Zrobiłem ostatnio krzesła z palet. Tanio i całkiem fajnie. Zróbcie jeśli macie ograniczony budżet i trochę fantazji. Instruktaż jak to zrobić no i kilka fot o tutaj:http://www.imindesign.pl/krzeslo_z_palet/ Edytowane 11 Listopada 2013 przez iminde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkpax 17.11.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Proszę o pomoc, szukam podobnych lub identycznych krzeseł, wiem ze zdjęcie mało wyraźne, ale może ktoś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts