kori 12.11.2013 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Zgadzam sie z Laskiemd Moniss u nas na parterze całość w podlogowceGóra w grzejnikach łoża łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 12.11.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Kori, a nie podobaja ci sie żywice ? np takie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 12.11.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Hmm ciekawe.rozwiązanie Ale....jak to czyścić??pielęgnować??jakie.są.tego.koszty?? No i to są raczej jasne podłogi więc.wszystko.na.nich widać w dodatku polyskujace No i pytanie jak to wygląda po kilku latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 12.11.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 (edytowane) Hmm ciekawe.rozwiązanie Ale....jak to czyścić??pielęgnować??jakie.są.tego.koszty?? No i to są raczej jasne podłogi więc.wszystko.na.nich widać w dodatku polyskujace No i pytanie jak to wygląda po kilku latach od 100 do 300 pln w zaleznosci od tego co ktos sobie zazyczy czysci sie normalnie a i latwo sprzata bo jest idealnie gladka bez fug nie wiem do konca jak wyglada po latach....ale jakie ladne zywice to generalnie podlogi przemyslowe....ale takie z polyskiem to tak do konca nie wiem jak sie sprawuja mam dylemat i chcialabym zeby ktos jeszcze mial taki sam Edytowane 12 Listopada 2013 przez Yaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 12.11.2013 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Hehe chcesz mnie w nie wkrecic....no ładnie Ciekawe jak sprawują sie po latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 12.11.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 robert skitek ma takie i chwali sobie http://forum.muratordom.pl/showthread.php?180363-architekta-dom-z-prze%C5%9Bwitem&highlight=architekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.11.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 z tym, że błyszczace matowieją. W strefie wejściowej trzeba bardzo dbać wówczas o czystość.mozna też matowe dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 14.11.2013 01:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Za Wikipedią: Gres – jednolita w strukturze płytka ceramiczna. Formowana jest z tzw. kamionki szlachetnej, czyli mieszaniny gliny, kaolinu, piasku kwarcowego, skalenia i szamotu. Zgadzam się ja nie jestem przekonany, ze chiński gres łapie się na podaną wyżej definicję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 14.11.2013 01:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Kori, a nie podobaja ci sie żywice problem z tego typu wykończeniem jest taki, że maszyna szlifująca pracuje od 24 do 72h non-stop, ze sporą głośnością dla otoczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 14.11.2013 01:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Mimo wszystko płytki najszybciej reagują przy podłogówce i najmniej trzeba się z nimi bawić. Drewno na podlogówce raz, że musi być odpowiedniego gatunku, dwa: wolniej przewodzi ciepło. Nawet jak jest to decha warstwowa czy cieniutka okleina na panelu. w przypadku akomodacyjnej podłogówki nie ma to takiego znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 14.11.2013 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 no więc plan jest taki, nasz wykonawca schodów przygotuje próbkę trepa - dąb naturalny olejowany (bo też taka będzie podłoga na piętrze).na jego podstawie będziemy poszukiwali płytki drewnopodobnej, tak aby była jak najbardziej zbliżona kolorystycznie + wzór/faktura.Prósba bedzie na początku grudnia, więc do tego czasu wstrzymujemy się z poszukiwaniem płytek na parter Dziś maja przyjść próbki płytek do łazienki na parterze Emigres biały + jakaś szara do tego matowa. Jak dojdą do M zrobię fotki i wieczorem wrzucę. W kwestii schodów zastanawiamy sie nad barierką. Pierwotnie przyjelismy - jak w wizualizacji szkło lub metalową wersje.http://imageshack.us/a/img7/9648/hdlc.jpghttp://imageshack.us/a/img443/6350/raek.jpgNatomiast zastanawiamy się czy nie dac czegoć ciekawszego np. pionowe "słupy" np. w kolorze białym, lub szarym [ATTACH=CONFIG]224376[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]224377[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]224378[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]224379[/ATTACH]co sądzicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 14.11.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Ja tez się zastanawiam nad podobnymi barierkami Ale pewnie cena pomoże podjąć w końcu decyzje A te pionowe zupełnie mi nie pasują bo optycznie zabierają dużo przestrzeni i robią wrażenie klatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 14.11.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 u mnie beda pionowe tylko nie wiem jeszcze co czy linki czy metal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 14.11.2013 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Yaa no troche wrażenie klatki jest....ale zupełnie inaczej wygląda niż standardowo:-)Pestko, mogłabym Cię prosić aabys spróbowała czary mamy na pionowe barierki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 14.11.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 te pionowe sprawiają wrażenie klatki, jak dla mnie 2 pierwsze wersje są ok co do linek to gdzieś czytałam tutaj na forum, że mogą się z czasem luzować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 14.11.2013 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 linki odpadają, no ale tam sobie głośno myśle o tych pionowych słupkach ciekawe jakby to wyglądało w całości dzwonił M, przyszłym płytki drewnopodobne ...więc wieczorkiem podeśle fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.11.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Kori, ostatnio ciut się wyłączyłam. Prześlij mi na majla do czego chcesz te pręty przymierzyć, to zrobię. Byłaś może u Szocik? Ja jej wymyślałam schody i właśnie z prętami. Można zobaczyć u niej i projekty i jak wyszło po realizacji. Niestety fachowiec nieco się wtrącił i dał grubsze niż miały być. Ja proponowałam max 16 milimetrów. Wstawił chyba 20 i myślę, że Szocik jak już skończy resztę w domu i odkuje finansowo, to będzie myślała o zmianie na cieńsze. Teraz proponowałabym nawet 14 milimetrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 14.11.2013 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Pestko prosze zerknij na poprzednia stronę w mojej gwlerii, tam dodalam fotki schodów.Chodzi o to żeby zastosować barierkę żeby była prostu i zarazem lekką w formie.Myślałam o wąskich pretach poziomych.zastanawiam sie czy u nas by pasowały ciemne te pręty czy szareMogłabyś zetknąć swoim okiem??i ew coś odświeżyć??U Szkocki przegladalismy galerię full inspirek super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.11.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Kori, a nie masz przypadkiem tych wizualizacje wersjach jeszcze bez barek. Byłoby mi łatwiej coś pokombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 14.11.2013 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Kasiu no właśnie tylko z tymi barierkami Sciana będzie chyba szara to może i poziome barierki dac szare albo ciemne?? A może białe - pod podstopnice?? Sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts