Maly1115 23.02.2017 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Dziękuje za informacje,nadal zastanawiam się jaki reku wybrac,mam czas zanim się przeprowadzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamihi 25.02.2017 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Mam do sprzedania ARW kupione do Luny której docelowo nie kupiłem ponieważ sam skleciłem rekuperator . Jeśli komuś się przyda proszę o wiadomość na priv . ARW jest nowe i ma fajny zakres bo już od 85V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vampir90 26.02.2017 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 (edytowane) Mam do sprzedania ARW kupione do Luny której docelowo nie kupiłem ponieważ sam skleciłem rekuperator . Jeśli komuś się przyda proszę o wiadomość na priv . ARW jest nowe i ma fajny zakres bo już od 85V Można wiedzieć, na co padł wybór zamiast Luny? @hektor80 Rzeczywiście... Edytowane 26 Lutego 2017 przez Vampir90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hektor80 26.02.2017 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Można wiedzieć, na co padł wybór zamiast Luny? Pisał ze sam zrobił przecież.. czytać ze zrozumieniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieta231 05.08.2017 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 Witam Panów.Gdzie na chwilę obecną jestem w stanie kupić LUNĘ w atrakcyjnej cenie? Wszystkie oferty jakie znalazłem oscylują w granicy 2000 zł. Jeżeli komuś rzuciła się w oczy tańsza opcja to proszę o informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorbag 04.12.2017 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Zamontowałem dziś w Lunie termometry z sondą na kablu 5mb żeby obserwować z dołu co się dzieje wewnątrz.Pierwsze pomiary przy +1 na zewnątrz i 22,8 w domu pokazały nawiew za centralą 16,1 i wywiew za centralą 8,9. W momencie jak wyłączałem wentylator nawiewny temperatura wywiewu za centralką rosła do około 13 stopni i dalej nie chciała. Nie wiem na ile skutecznie będzie to działać jako rozmrażanie.Sprawdzę przy okazji co się dzieje w środku w czasie mrozów i dam znać. Warto wiedzieć, jeśli jeszcze ktokolwiek rozważa zakup Luny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blachaxxx 17.12.2018 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Jak wywalić ten bypass? Na jakiej on dziala zasadzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts