ilka_ka 25.09.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 w sypialniach na poddaszu postanowiliśmy wykorzystać przestrzeń pod skosami i na podstawie inspiracji z Muratora zrobiliśmy półki k-g. już podczas sprzątania po "remoncie" zauważyłam, że bardzo się trzeba natrudzić żeby tak usunąć kurz, aby nie ubrudzić półek :/ i teraz nie wyobrażam sobie, żeby na tych półkach poukładać książki czy inne bibeloty. jak to jest u Was, jakie rozwiązania zastosowaliście? położyć szkło? półkę z jakiejś białej płyty? może pomalować białą farbą "szorowalną"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Wojtek 25.09.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Najprościej i chyba najlepiej pomalować farbą zmywalną/szorowalną. Rodzice mają położone szkło i jakoś nie bardzo mi się to widzi, ale oni zadowoleni. Więc to jak zawsze kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.09.2013 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 dlatego takich półek się już nie robi. Moda przemineła z pierwszym odkurzaniem. Mozna położyć dociętą szybkę na półkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 25.09.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Średnio to wygląda, nie do końca chyba była koncepcja. Najproście je teraz zabudować i zrobić normalne pólki drewniane, proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilka_ka 26.09.2013 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 znalazłam inspiracje, wg której robiliśmy półki. same półki nadal mi się podobają, ale chyba pomaluje wnętrze białą farbą do kuchni i łazienek.. nic innego nie wymyśliłam :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 26.09.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Można wyłożyć deskami, płytką, szkłem, pomalować szorowalną farbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts