lukos 26.09.2013 04:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Proszę o poradę - czy warto kupić zlew 1,5-komorowy czy 2-komorowy?Obie wersje chce brać z ociekaczem, bo to akurat się przydaje.Długość blatu w kuchni to ok 3m. Szafka pod zlew 80tka.Czy w 1,5 komorowych ta mała komora do czegokolwiek się nadaje? Czy taki zlew ma jakieś zalety w stosunku do 2-komorowego z ociekaczem? Myślę o zlewie:http://www.leroymerlin.pl/wyposazenie-kuchni/zlewozmywaki-i-akcesoria/zlewozmywaki/zlewozmywak-uniwersalny,p140327,l14.htmlprodukcji Deante - chińczyk, ale wydaje się wygodny w użyciu. Macie jakieś doświadczenia z jakością stali w tanich zlewach?Na co warto zwrócić uwagę?Dodam, że robię to w mieszkaniu pod wynajem, więc użytkownicy mogą nie dbać jakoś super o zlew, więc ma być łatwy w utrzymaniu, ale nie przesadnie drogi.Dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.09.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 jak masz dużo miejsca, to o jak najwięszej komorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Behati 26.09.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Czy w mieszkaniu będzie zmywarka? Jesli chodzi o kwestię 1,5 komory to w przypadku opcji ze zmywarką dla nas jest to najlepsze rozwiązanie. Mała komora się przydaje. Używamy ja do mycia warzyw, owoców. Myśleliśmy że nie będzie czesto potrzebna a okazała się bardzo przydatna.Gdybyśmy nie mieli zmywarki to na pewno nie wystarczylby nam zlew 1,5 komory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukos 28.09.2013 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Czy w mieszkaniu będzie zmywarka? Jesli chodzi o kwestię 1,5 komory to w przypadku opcji ze zmywarką dla nas jest to najlepsze rozwiązanie. Mała komora się przydaje. Używamy ja do mycia warzyw, owoców. Myśleliśmy że nie będzie czesto potrzebna a okazała się bardzo przydatna. Gdybyśmy nie mieli zmywarki to na pewno nie wystarczylby nam zlew 1,5 komory. Tak, w mieszkaniu jest zmywarka. Ale nie ja będę użytkować, więc nie wiem, jak lokatorzy będą dbać. Nie chciałem po prostu wycinać zbyt dużej dziury i zajmować za dużo blatu zlewem długości 120cm zamiast 80cm, ale obawiałem się, że funkcjonalność takiej połówkowej komory w stosunku do drugiej-pełnej jest znikoma. Ktoś ma porównanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa72_krakow 04.10.2013 03:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Tak, w mieszkaniu jest zmywarka. Ale nie ja będę użytkować, więc nie wiem, jak lokatorzy będą dbać. Nie chciałem po prostu wycinać zbyt dużej dziury i zajmować za dużo blatu zlewem długości 120cm zamiast 80cm, ale obawiałem się, że funkcjonalność takiej połówkowej komory w stosunku do drugiej-pełnej jest znikoma. Ktoś ma porównanie? Kompletnie nie uzywamy tej "polowki" - stoi tam ociekacz na sztucce. Do nowego domu chcemy 2-komorowy (ale brak zmywarki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateusz32 12.05.2016 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 (edytowane) Edytowane 12 Maja 2016 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rakima 12.05.2016 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 mam 1,5 komorowy i dla dla mnie jest za mały, mimo że mam zmywarke. Po prostu czasem chce coś większego ręcznie umyć, albo odkładam tam naczynia i miejsca robi się za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
watka 12.05.2016 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 dwukomorowy jest zdecydowanie wygodniejszy, nie będziesz żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts