basset 08.05.2004 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 Forum niestety nie daje mozliwosci szybkiego znalezienia uzytkownikow ze swojej miejscowosci. Istnieje mozliwosc szukania po literach alfabetu ale zanim doszedl bym do R musial bym otworzyc okno i wyrzucic monitor ze zlosci. A moze jest jakas inna szybsza mozliwosc poszukiwan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 09.05.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 Hmmm, nie za bardzo rozumiem : czy opcja "Szukaj" u Ciebie nie działa? Nie możesz tam po prostu wpisać nazwy swojej miejscowości? Pozdrawiam, Mamona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basset 09.05.2004 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 Opcja szukaj owszem dziala ale znajduje posty z tekstem "miejscowosc", a mnie interesuje wyszukanie uzytkownikow ktorzy w prfilu maja te sama miejscowosc co ja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.05.2004 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Hm, nie wiem, czy wiesz, ze sporo uzytkowników nie wypełnila pola "skąd jesteś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basset 10.05.2004 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Wiem, wiem ale sa i tacy ktorzy wypelniaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 08.06.2004 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Na stronie głównej forum masz następujące możliwości wyboru:CZAT | Profil | Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | FAQ | Regulamin | Rejestracja | ZalogujWybierz:| Użytkownicy Następnie wybierz metodę sortowania: skąd.Później to kwestia przeglądania stron z wykazem użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 08.06.2004 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Do Radomia i Radomskiego przyznają się:anna kasińska radomskie BartłomiejKa Radom SZWARO RADOM Artur1909 Radom Beny Radom natkar Radom pattaya Radom kaśkam Radom Wieczór RADOM Kłapouch Radom fruncek Radom izba Radom miao Radom basset Radom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts