mralex2001 06.10.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 (edytowane) Witam! Zamierzam zbudować dom, w tej chwili szukam ofert działek, czasem również spoglądam na projekty domów. Znalazłem piękny projekt domu, jest idealny, jednak jest on zaprojektowany na technologię SUNDAY SYSTEM (technologia szkieletowa metalowa), a ja chciałbym go wybudować tradycyjnie. Moje pytania: - Ile by kosztowała zmiana technologii SUNDAY SYSTEM na murowaną? - Ile by kosztowało zaadaptowanie poddasza i wstawienie w nim okien? Link do projektu: http://www.amtech.com.pl/pl/projekty-domow/parterowe-ponad-120m2/stan/ Z góry dzięki za odpowiedzi Edytowane 6 Października 2013 przez mralex2001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.10.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 a dlaczego pytasz nas a nie architektów w okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts