andromeda90 07.10.2013 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Witam, Chciałam zapytać czy ktoś z was ma na co dzień do czynienia z takim wstawaniem ze swojego łóżka w sypialni? Chodzi mi o sytuacje - łóżko jest dosłownie między jedną a drugą ścianą pokoju w wstawanie z niego jak i wchodzenie do niego jest możliwe tylko od przodu na tzw "śledzia". Czy jest to do przeżycia? W załączniku przykładowa sytuacja, tylko tutaj ewidentnie jest te pare cm odstępu między łóżkiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 07.10.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 ja tak nie mam, ale trochę bez sensu wg. mnie to będzie - w sumie to kwestia przyzwyczajenia chyba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 07.10.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Kiedys miałam cos w tym stylu... tzn., miałam więcej miejsca, ale skosy od podłogi, więc w zasadzie prawie jakby były sciany Wiadomo, super nie było, ale nie pamiętam żadnych szczególnych uprzykrzeń... Oprócz zmiany poscieli i odkurzania, ale to raczej wiązało się z taszczeniem odkurzacza na strych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 07.10.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 może tak i lepiej niż z jednego boku - po kosciach śpiącej osoby... ale jak mi w szpitalu kazali przepełznąć na łózko tak od frontu to czułam sie upokorzona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andromeda90 07.10.2013 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 No własnie, mamy wybór albo pełzanie od frontu, albo te około 40 cm od jednej strony. Nigdy tak nie wstawałam z łóżka, stąd ten dylemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.10.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Moi rodzice tak spali kilka lat (w bloku była taka sypialnia-klitka). Przeklinali to rozwiązanie. A kiedy zrobili się starsi takie spanie było już dla nich niemozliwe i woleli spać w salonie. Dlaczego niemożliwe? Bo starsza osoba ma problem z robieniem skłonów przy wstawaniu i przeczołgiwaniem się do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 08.10.2013 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 o to, mi tak kazali po 15 godzinach rodzenia i była to dla mnie straszna tortura... Jak z boczku sie kladziesz to mozesz akcje rozłożyć na raty, najpierw pupka, potem nożki... a tu weź nagle biegnij na czworaka...40 cm jest ok, tyle mielismy w akademiku przejscia pomiedzy łóżkami... ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 08.10.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 współczuję zmiany pościeli, sprzątania, oddychania = suchego, ciepłego powietrzaa z drugiej strony jeśli tylko będzie się tam spało - tzn. idę do sypialni, żeby spać, a nie czytać, popijać kakao (nie ma miejsca na stoliczek, lampka musi wisieć), itp. to na krótszy czas myślę, że do przeżycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 08.10.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 (edytowane) sorki za OT - Ania i Bartek, dasz namiar do ogrodu w twoim avatarku? pls! A jeśli chodzi o sypialnię, to jeśli ktoś jest sprawny - czemu nie. Wykorzystałabym pomysly ikeowe do małych wnętrz (lampki - kinkiety, półeczki itp) i całkiem przytulnie może być A może węższe łóżko wejdzie? http://c943274.r74.cf3.rackcdn.com/2598_02 Edytowane 8 Października 2013 przez eveee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andromeda90 08.10.2013 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Nie chcemy węższego niż 140 cm bo to też jest udręka. Chyba jednak się zdecydujemy na to wąskie 40 cm ale jednak zawsze przejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 08.10.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 (edytowane) Przejście 40 cm między dwoma łóżkami a 40 cm między łóżkiem a ścianą to dwie diametralnie różne szerokości Dla mnie to jak kuszetka... Nie zdecydowałabym się na takie rozwiązanie... Edytowane 8 Października 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 08.10.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 ja jak mialam malo miejsca zdecydowalam sie na łóżko 132 cm i naprawde nie udręka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.10.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 jak wy jesteście w stanie się wyspać na tak małych łóżkach? Spałam kilka miesięcy na 140, ale tylko tymczasowo, póki normalnego łóżka nie kupilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 08.10.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Ja tak miałam, kładzenie się bez problemu, ale wstawanie nieciekawe. Lepiej przejście z boku, nawet małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 08.10.2013 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 sorki za OT - Ania i Bartek, dasz namiar do ogrodu w twoim avatarku? pls! eveee ogród w avatarze to nasz ogród:) zapraszam do galerii - link w stopce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts