Anax 11.10.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Witajcie Jakiś tydzień temu posadziłem dwie młode brzózki, które kupiłem w szkółce. Drzewka były w doniczce. Posadziłem je mam nadzieję prawidłowo, zwracając uwagę na głębokość aby nie przykryć ziemią dolnej części pnia. Podlałem je wodą z sąsiadującego z moją działką rowu melioracyjnego. No i wczoraj będąc na działce zaobserwowałem niepokojące zmiany. Mianowicie jedna z brzózek ma jeszcze zielone liski, a druga żółte. Czy ta z żółtymi listkami już idzie spać na zimę , czy może choruje? Poniżej fotki drzewek. - Ta ma żółte liski - Ta ma zielone listki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.10.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 jesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anax 12.10.2013 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Tak sobie też pomyślałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts