Paulinka1985 11.10.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Zastanawiam się nad kupnem czarnej sofy, czytałam jej opis i wydaje się być całkiem niezła. Jednak nie chcę zbyt pochopnie o tym decydować, dlatego pytam Was o to. Czy ten model http://bostonsofa.pl/pl/p/ALABAMA-BIS-sofa-skorzana-3-osobowa-z-funkcja-RELAKS/167 będzie dobry jakościowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
judyta87 12.10.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Cześć. Sofa, którą wskazujesz jest przede wszystkim skórzana, a to jak dla mnie jest dużym plusem. Uwielbiam też funkcję relaks... bo przecież po to nam sofa, aby posiedzieć i się zrelaksować, niekoniecznie w pozycji leżącej. Ta półleżaca jest fajna, bo można np wygodnie popracować na laptopie. Wydaje mi się, że może to być fajny wybór Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkogol 13.10.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Sofa wygląda fajnie, ale mnie niestety przeraża jej cena. W tej cenie można dostać cały wypoczynek, czyli sofę + 2 fotele w całkiem niezłej jakości i o fajnym wykonaniu designerskim Na pewno warto trochę poszukać i popatrzeć Taka jest moja opinia. Pozdrawiam i życzę udanych zakupów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domwbudowie 13.10.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 ARKOGOL zostań producentem sof skórzanych i sprzedawaj taniej. Ta cena jest normalną ceną, jeśli lubisz mniejsze to zapraszamy do sieci Abra tam masz design o jakim nie śniłeś ) @Paulinka 1985 Sofa bardzo ładna; ma klasę: mam pytanie czy będziesz ją wstawiać w kącie, na (wzdłuż) ściany czy może na środku pokoju jako mebel wolnostojący? Jest to kluczowe, bo ta sofa jest świetna, aby postawić na środku pokoju (tzn. nie dotykając ścian) Straci urok przy ścianie i tym bardziej w rogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zapominalski88 14.10.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Sofa jest piękna i też myślę, że najlepiej będzie prezentować się ustawiona na środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 14.10.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Cena bardzo przyzwoita, ale stylistyka już nie bardzo Mogę sobie wyobrazić tę sofę w pokoju męskim (bilard kino domowe itd.) czy gabinecie, ale nei w pokoju dziennym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.10.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 a jak pokój dzienny jest urządzony w takim cięzkawym, klubowym stylu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dariawiejska 15.10.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Zgadzam się, sofa fajna, ale cena bardzo wygórowana. Myślę, że bez trudu znajdziesz coś podobnego w niższej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domwbudowie 17.10.2013 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 dariawiejska ciężko jest znaleźć taką sofę w niższych cenach. Ktoś zanotował to, że jest to wyrób ze skóry naturalnej? A Paulinka zniknęła i nam nie odpowie reklamę zrobiła i wszystko ok Bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miminka210 28.10.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Ja zamiast sofy bym wolała fotele . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 28.10.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Jak na sofę skórzaną z dwoma mechanizmami recliner, to cena jest zupełnie atrakcyjna.Pomijam styl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Masiwa 29.10.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Za tę cenę bym poszukała czegoś innego, poza tym bałabym się, że te mechanizmy relaksu będą się niszczyć, zacinać, a pewnie rzadko kto tego uzyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.10.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Cena wydaje sie ok gorzej ze stylistyka No ale o gustach itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doradca komfortu 30.10.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Dokładnie cena bardzo atrakcyjna, sądzę, że sofa będzie służyć przez długi czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrekBR 06.03.2014 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 (edytowane) Cześć razem z żoną zdecydowaliśmy się na kupienie do naszego salonu takiej o to sofy [moderowano - link do sklepu w debiucie] cena może nie należy do najniższych ale mamy nadzieje, że wydane pieniądze nie pójdą na marne i będzie ona nam służyć przez lata. Edytowane 6 Marca 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BogdanNalej 06.03.2014 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Ja zamiast sofy bym wolała fotele . Ja jestem zwolennikiem sofy i foteli Bo czasem człowiek chciałby sie położyć Same fotele to jednak trochę dla mnie za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 17.03.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Podłączę się do pytania. Szukamy sofy wolno stojącej 3-ki plus fotel plus pufa/przedłużka. Życzenia to lekki design na nóżkach bez różnych funkcji typu spanie, skrzynie itp, żeby była niska, prosta, bez efekciarskich zagłówków i żeby fajnie prezentowała się w kolorach materiałów srebrno szarych/popielatych. Na razie nasz typ to Santini z Vero Meble , ale jest jeszcze odrobinę za ciężka, za to w miarę przystępna cenowo.http://www.ekomeble.eu/?pl,oferta,000004,000000,000910 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczynski 11.02.2020 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2020 Wynajmowałem kiedyś mieszkanie z wiekowym skórzanym zestawem wypoczynkowym i poza solidnym wykonaniem (według właściciela wytrzymało to to 40 lat) nie było zbyt wygodne ani poręczne. Takie meble zajmują dużo miejsca i można szybko się na nich spocić, trudno powiedzieć czemu, chyba cyrkulacja powietrza nie jest najlepsza. Więc prawdę powiedziawszy ja bym się nie zdecydował na takie meble... Chociaż akurat ten zestaw powyżej (od widma Paulinki ) jest dość elegancki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts