ErwinBoryna 11.10.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Czy macie w swoim domu pufy? ja nie, ale się zastanawiam na d dokupieniem ze dwóch, tylko, zę pufy mi sie kojarzą z reliktem prl'u i nei wiem czy to będzie dobry pomysł, no i do czego mam je dobrać, do wypoczynku, do meblościanki czy do ścian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.10.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 nie mam, bo niewygodnie się na nich siedzi. Mogłbybyć ewentualnie jako podpórka pod nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeltyn 11.10.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Ja nie mam osobiscie ale u dziadka mam i mysle ze są super. Miejsca malo zajmuja ze gdy sie ich nie uzywa mozna pod stol wstawic, a wylozyc na nie nogi to super opcja. Aaa jak czesto przyjezdzam to na nich siedze bo sa bardzo wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
judyta87 12.10.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Hej. Pufa, to przede wszystkim bardzo dobre rozwiązanie, gdy chcesz mieć podnóżek. Bardzo dobrze nadadzą się też, gdy odwiedzą Cię znajomi z dziećmi i nagle okaże się, że na sofie i fotelach brakuje miejsca. Nie zapomnę pufek, których Remika dodała zdjęcia na forum muratora. Nabyła je w biedronce, w całkiem niezłej cenie. Ja próbowałam odszukać je w swoim mieście, ale chyba troszeczkę się spóźniłam, niestety, nie było mi dane dostać je. Załączam zdjęcia od Remika2. Pozdrawiamhttp://imageshack.us/a/img41/689/rz75.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ErwinBoryna 13.10.2013 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 no fajne te pufy remika, ale u mnie by kompletnie nie pasowały, myślałem bardziej o takich klasycznych, do których dodatkowo można coś schować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.10.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 nie będzie jak u babci za PRLu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkogol 20.10.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Klasyczne pufy,, do których można coś schować, najlepiej kapcie, to słabe rozwiązanie. Te pufki, które pokazała Judyta to naprawdę fajne rozwiązanie, wyglądające ciekawie, intrygująco, no i chyba nie powinny być bardzo drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 21.10.2013 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Niedrogie, o ile kupione w Biedronce To szczyt designu, kosztują nawet kilkaset złotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Corneliaa 07.03.2014 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 (edytowane) Wyglądają ślicznie, szczególnie ta turkusowa. Te nowsze modele w nowoczesnym stylu są naprawdę ładne, jednak za klasycznymi nie przepadam, bo faktycznie kojarzą mi się one z babcinym domem Myślę, że [pufy są świetne, bo zajmują mało miejsca i zawsze poratują, kiedy przyjdzie dużo gości i brakuje krzeseł czy miejsc na kanapie. Edytowane 7 Marca 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 08.03.2014 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Raczej na taras, można pewnie obkleić czymś bardziej pomysłowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts