coalthar19 14.10.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Witam. Jako że to mój pierwszy post na forum- witam wszystkich:) Mam następujący problem. Zaczynam remont na poddaszy. Mam tam do zaadoptowania jeden duży pokój, który jednak chciałbym przedzielić na pół (nie na całej długości). Z jednej strony ma być mała sypialnia, z drugiej pokój dzienny. Jako że to jest poddasze brakuje ściany gdzie by można postawić jakieś wyższe meble dla odzieży itp. (na jednej z prostych ścian są 2 okna, na drugiej komin i drzwi.) Teraz moja prośba, podpowiedzcie mi jak to przedzielić jakoś mądrze meblami. Jakimi itp? Tak myślę żeby od strony sypialni były jakieś większe szafy na odzież, a z drugiej od strony pokoju dziennego mogą być jakieś nie zamykane regały( na książki itp). Tylko jak to ze sobą zestawić? Przecież meble mają z tyłu płyte pilśniową zazwyczaj. Pomóżcie proszę Mile widziane linki do szaf:D Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.10.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 zamawia się zabudowę z plecami z płyty meblowej a nie piśniowej.Możesz też spróbowac dopasować meble z IKEA, ta firma stara się o powtarzalność wymiarów u różnych grup mebli, własnie po to, by można je bylo swobodnie ze sobą zestawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts