aisa222 02.04.2014 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Potrzebuję szybkiej rady.... do drzwi drewnianych, sosnowych, wybielanych jaki kolor klamek ?? Wiem, że na wybór klamek mam jeszcze czas ale muszę określić kolor zawiasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 02.04.2014 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Aisa, kupiłaś drzwi?? ja tam nie wiem, ale chyba zawiasy najmniej rzucające się w oczy... a klamek jest w pip myślałam, że dostanę cholery przy wyborze... pochwal się postępami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 03.04.2014 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Odpowiedziałam w moim temacie.... nie będę tu zaśmiecać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMI1719512288 03.04.2014 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Wg mnie powinnaś poszukać uchwytów w Google: tutaj wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 14.05.2014 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Remont trochę się przedłuża.... na dzień dzisiejszy wygląda to tak.... lampa jeszcze bez abażurów .... na przeciw łóżka.... szafy nie mają jeszcze frontów, czekamy na pocięcie elementów, z których zrobimy środki szaf Juz coś widać..... może łatwiej będzie dobrać kolory Proszę się nie sugerowac lampką choć turkus bardzo mi się podoba.... uchwyty już mam.... czekają na założenie. Muszę ładnie ubrać łózko i okno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 23.05.2014 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 (edytowane) obecnie Kochani pomóżcie ubrać łóżko, okno i ścianę nad łóżkiem Potrzebuję też zegar, na którego będzie widać w nocy No i wciąż nie wiem czy dodać kroplę koloru?? Edytowane 23 Maja 2014 przez aisa222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts