Elfir 28.10.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 ta jest ładna, ale mniej glamour a bardzie romantyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aps161 2g 28.10.2013 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 A to niech będzie romantycznie, może dzięki temu mąż w końcu zrobi mi dziecko to ta tapeta, ten żyrandol i będzie ok. A lustro dać gdzieś? I te klamki wtedy zmieniać czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.10.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 klamki można zmienić, ale niekoniecznie na kryształki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Masiwa 29.10.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Ja bym przede wszystkim zasłoniła tę szybę w drzwiach, żeby nie było widać bałaganu w środku - może jakimś długim, a wąskim, czarno-białym zdjęciem Marylin albo Audrey? Poza tym nie wiem, jakie masz oświetlenie, ale już np. taki bogaty barokowy żyrandol przyniósłby trochę glamour moim zdaniem http://www.lampy.pl/Tajemniczy-zyrandol-Arabesque-czarny.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts