rafstraz 23.10.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 (edytowane) Witam Na załączonym rysunku uwzględniłam punkty pod oświetlenie oraz mniej więcej rozmieszanie wstępne mebli. Kolorystyka jasne, panale, kremowe ściany, styl nowoczesny, ciemne meble, wysokość pomieszczeń 2,68 1. Proszę o pomoc w aranżacji sufitu i rodzaju oświetlenia dla mojego salonu, Chciałabym aby było praktycznie. Wstępnie myślałam o tym aby nad dużym rodzinnym stołem był podwieszany sufit (w formie prostokąta i zwisające lampy), ściana nad telewizorem także będzie maiła pewnie punktowe oświetlenie, ale jaka zabudowa i czy w ogóle zabudowa w strefie kanapy(narożnika) oraz przy wejściu z holu do salonu, może jakoś sensownie połączyć z oświetleniem nad stołem, proszę o jakieś szkice, porady ,pomysły. Także prosiłabym o modele oświetlenia... 2.Proszę doradźcie te jakiej długości wybrać stół aby nie kolidował z przejściem z kuchni a było funkcjonale, Zawsze marzył mi się duży stół (ze względu na imprezy okolicznościowe), wiec jaki możliwie najdłuższy (nie licząc części po rozłożeniu) 3. Jakie ładne jasne panele możecie polecić do salonu? Edytowane 23 Października 2013 przez rafstraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafstraz 25.10.2013 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Nikt nie wesprze podpowiedzią....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.10.2013 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 może trochę wkładu własnego?Wrzuć swoją prpozycję urządzenia wnętrza.Przy tak niskim pomieszczeniu robienie podwieszanych esów-floresów na suficie to pomyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts