leelee 23.10.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Witam, chciałabym prosić Was o pomoc w aranżacji małego przedpokoju w bloku. Resztę mieszkania mam urządzone w stylu nowoczesnym. Pozostał tylko nieszczęsny przedpokój. Myślałam o szarościach oraz tapecie w pepitkę Oczywiście musi się znaleźć miejsce na jakieś niewielkie siedzisko, no i duże lustro. Poniżej orientacyjny plan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.10.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 miejsce na siedzisko (35-40 cm) masz w jednym miejscu tylko. Najlepsze byłyby takie fotele kinowe (konferencyjne), składające się automatycznie. Lustro albo nad siedziskiem albo w drzwiach szafy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leelee 26.10.2013 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Najpierw chciałabym podziękować za odzew Co do miejsca na siedzisko jest tam 38 x 120 cm. Faktycznie jest to jedyne miejsce, ale jeśli chodzi o fotele kinowe to chyba nie są w stylu nowoczesnym. Myślałam o czymś takim jak na zdjęciu. Jakiś mały stoliczek też by się przydał. Z lustrem jest największy problem. Drzwi szafy nie nadają się do tego, aby znajdowało się na nich lustro. Z kolei na ścianie obok szafy jest otwór do zaworu od wody. Gdybym chciała tam powiesić lustro to nachodziłoby na ten otwór. Wiem, że nie problem jest zdjąć lustro, ale w okresie letnim często wyjeżdżamy i za każdym razem zakręcamy wodę. Trochę to niestety kłopotliwe. A co myślisz o tapecie? Mógłby ktoś poratować jakąś wizualką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leelee 04.12.2013 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Wrzucam zdjęcia nieurządzonego przedpokoju. Bardzo proszę o rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leelee 28.12.2013 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Oto moje mało udane wypociny. Co o tym myślicie? Co można dodać do tego przedpokoju, żeby nabrał charakteru? Jeśli chodzi o ławeczkę myślałam też o czymś takim w kolorze szarym lub czarnym bardzo podobają mi sie lustra z ramą lustrzaną co do tapety zastanawiałam się trż nad czarnoszarą ale wtedy może zrobić się za ciemno... Czekam na jakieś podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 29.12.2013 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 lustro można zamontować na takich drzwiczkach a la szafka, wówczas dostęp do zaworu będzie ułatwiony. tyle że to wymaga rozmowy z osobą zorientowaną w aspektach technicznych - jaki zawias by to udźwignął, czy to możliwe z wymyślonym lustrem, jak zablokować taki mechanizm przed przypadkowym otwarciem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leelee 02.01.2014 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 wersja druga co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek.s 06.08.2014 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 fotele kinowe mogą być w miarę nowoczesne: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morsuk 11.08.2014 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 fotele kinowe to fajna sprawa tylko często trzeba takowe oddać do renowacji bo są poplamione i wysiedziane....ja bym się zastanowił nad zrobieniem czegoś w stylu szafki na buty a na górze na niej zrobić siedzisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek.s 07.09.2014 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 ja mam na sprzedaż takie które nie są wysiedziane, ani poplamione, bo nikt jeszcze nigdy na nich nie siedział... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kahha 16.09.2015 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Jeżeli chodzi o szafki na buty do przedpokoju, to tak jak ktoś wyżej wspomniał najlepiej je zrobić samemu. Mój mąż zakupił kiedyś jakąś tanią od producenta dazarro i straszna lipa! Nawet buty się w niej nie mieściły, z resztą rozpadłą się po pierwszym tygodniu i sprzedawca nie chciał przyjąć reklamacji... Można bardzo praktyczne i ładne meble zrobić samemu, zależy też od wnętrz, natomiast widziałam pare fajnych sposbów na zrobienie praktycznych mebli z palet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad-me20 16.09.2015 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 jeżeli pepitka to nie szare ściany i odwrotnie. skoro masz mały przedpokój to ciemne kolory tylko zmniejszą przestrzeń użytkową. musisz przełamać ściany kolorowym akcentem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.Hanka 18.09.2015 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Moim zdaniem do Twojego przedpokoju bardzo fajnie sprawdziłaby się tapeta w poziome pasy w kolorze szaro - białym lub biały w połączeniu z jakimś pastelowym kolorem, a do tego mogłaby być zaproponowana przez Ciebie ławeczka, ale może pikowana? Ta mogłaby być ciemnoszara lub po prostu w jakimś wyraźnym kolorze.. może czerwona? Na ścianach można powiesić białe ramki ze zdjęciami w kolorze szarym lub też kolorowe, lustro zostawić tam gdzie jest i w zasadzie tyle.. przyda się też ociekacz na buty i wieszak:) Może coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts