boleslawczeslaw 04.11.2013 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 co sądzicie o takiej łazience? ktoś robił podobnie? czyli drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.11.2013 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 zajrzyj do wątku "Łazienkki Nasze" - wiele osób zrobiło w drewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i.buczyńska 11.11.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Cześć. Bardzo podoba mi się motyw drewna w łazience. Sama o tym myślę, tylko pytanie, jak zabezpieczyć drewno? Wiadomo, że mając mężczyznę w domu, drewniane elementy za toaletą należy często myć. Co zabezpieczy dostatecznie dobrze to drewienko? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
judyta87 30.11.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Hej, ja też właśnie robię drewno w łazience. Zastanawiam się, co zrobić i chyba najlepszą metodą na zabezpieczenie drewna jest jego polakierowanie. Przed wilgocią chyba także powinno ładnie chronić? Pytanie, jak z myciem takiego drewna środkami bakteriobójczymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
judyta87 30.11.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 a tak przy okazji, czy ten prześwit między wanną i umywalką nie jest troszeczkę zbyt wąski? Jaki jest tam odstęp w centymetrach? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts