Taj 06.11.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Witajcie, wyprzedaje rodzinną kolekcję antyków z okresu międzywojennego i wcześniej. Szukam miejsca, gdzie mógłbym dotrzeć z nimi do klienta. Nawet z zagranicy. Dajcie znać jakie fora, strony lub inne miejsca gdzie można zamieszczać ogłoszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 06.11.2013 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Allegro, Tablica, ebay... Stacjonarnie - antykwariaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.11.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 jest forum poświęcone antykom http://www.antyk24.pl/forum_10_0_0_0_0_0.html Daj tu też zdjęcia na forum (tylko załóż osobny temat w dziale ogłoszenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gips 08.11.2013 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Allegro, Tablica, ebay... Stacjonarnie - antykwariaty... Tu też sprzedają antyki Dobrze jest trafić na nowobogackiego kolekcjonera, dobrze płacą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1230 18.02.2014 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Wstaw zdjęcia, może i stąd ktoś się skusi:) Nie szkoda Tobie sprzedawać? Wiesz dokładnie, ile są warte i jaką cenę zaproponować potencjalnemu nabywcy? A jeśli chodzi o sprzedaż w sieci, no to najpopularniejsze jest chyba Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Taj 11.03.2014 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 (edytowane) Wstaw zdjęcia, może i stąd ktoś się skusi:) Nie szkoda Tobie sprzedawać? Wiesz dokładnie, ile są warte i jaką cenę zaproponować potencjalnemu nabywcy? A jeśli chodzi o sprzedaż w sieci, no to najpopularniejsze jest chyba Allegro. Wrzuciłem na tablicę jeden antyk http://tablica.pl/oferta/okazja-antyk-stol-w-stylu-ludwika-kawowy-xix-wiek-CID628-ID4OiZd.html Edytowane 11 Marca 2014 przez Taj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BogdanNalej 12.03.2014 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Poszukaj sklepów skupujących antyki w okolicy, ewentualnie możesz wrzucić meble na aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Taj 05.11.2014 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Wstaw zdjęcia, może i stąd ktoś się skusi:) Nie szkoda Tobie sprzedawać? Wiesz dokładnie, ile są warte i jaką cenę zaproponować potencjalnemu nabywcy? A jeśli chodzi o sprzedaż w sieci, no to najpopularniejsze jest chyba Allegro. Trochę szkoda, jak patrzę na ceny mebli ze sklepów, gdzie to wszystko sklejka, a patrzę na moje ceny za solidne meble i to jeszcze antyki, to jest to zawrót głowy. Mimo, to powystawiałem na aukcje i nie ma zainteresowania. Może gdzieś wystawić na aukcje w Niemczech? Znacie tego typu serwis do sprzedaży mebli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dreamoliwa 27.05.2020 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2020 Ja polecam portale ogłoszeniowe, są takie na których meble antyczne cieszą się sporą popularnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tobiasz86 28.05.2020 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 Ja polecam portale ogłoszeniowe, są takie na których meble antyczne cieszą się sporą popularnością. LOL ale kotlet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hankaxxx 10.12.2021 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 (edytowane) Edytowane 2 Stycznia 2022 przez hankaxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hankaxxx 10.01.2022 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 Właśnie niedawno sama chciałam sprzedać swoje antyki, ale zależało mi jednak na profesjonalnej wycenie, więc zdecydowałam się na valuepedia . Wystarczyło, że wysłałam zdjęcia i po dosyć krótkim czasie otrzymałam bardzo szczegółową wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts