waldisobon 07.11.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Patrzę na Allegro na takie zestawy do 1000 PLN:Zależy mi na bieli muszli i deski i trwałości spłuczki ew. łatwości naprawy:http://allegro.pl/lazienka-i-toaleta-zestawy-111864?price_to=1000&price_enabled=1 Który byście wybrali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaprawawapienna 18.11.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 (edytowane) Wybrałabym któryś z zestawów Roca, ze stelażem Roca Pro. Zdecydowanie najbardziej odpowiada mi design tej marki, szczególnie bardziej "kanciastych" modeli (tak samo podobają mi się umywalki Roca o podobnych kształtach). Poza tym, mają wyjątkowo długą gwarancję (10 lat), która może i tak się nie przydać, biorąc pod uwagę potwierdzoną testami solidność. Nawet jeśli nie jest to najtańsza z opcji, można w ten sposób oszczędzić sobie problemów. A jeśli ktoś ma "bzika" na punkcie czystości toalety, może dokupić specjalną powłokę, która ułatwi jej zachowanie. Edytowane 19 Listopada 2013 przez zaprawawapienna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszolom 19.11.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Człowiek się pyta o zestaw do 1000 pln, a Ty mu proponujesz coś co kosztuje dużo więcej. Głuchy, ślepy czy może cichy wkurzony sprzedawca? Zestawów jest dużo, ale ja właśnie kupiłem miskę i stelaż podwieszany oddzielnie, bo po długich poszukiwaniach i analizie stwierdziłem, że jak dobrze zakombinuję to przy indywidualnym doborze wyniesie mnie to najtaniej a do tego to ja wybieram co chcę. I tak dla przykładu miskę właśnie Roca + stelaż z Koła kupiłm mieszcząc się w 500pln. Wychodzi na to, że 1000 pln nie przekroczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 19.11.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 to zależy my kupiliśmy Zestaw podtynkowy Grohe Rapid SL 5w1 z Grohe FRESH +Gap Miska WC podwieszana niecałe 1000zł (572+382) zależy kto co szuka i za kwotę 1000 zł można znaleźć ciekawe zestawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonkaD 19.11.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Stelaż z przyciskiem Grohe 5w1 + miska i deska Koło Style. W sklepach internetowych widzę promocje i ten zestaw można kupić za 1040 zł. Ja posiadam i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.11.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 na allegro bywa drożej niż w sklepach internetowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 19.11.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Mam 3 rózne zestawy w domu i uważam, że Roca wypada najsłabiej.Irytuje mnie, że woda leci tylko wtedy gdy trzymam wciśniętą spłuczkę. Wolę opcję Geberita i Teci, ze wciskam i wychodzę a wody spłynie z góry ustalona ilość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Suga 31.08.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 to zależy my kupiliśmy Zestaw podtynkowy Grohe Rapid SL 5w1 z Grohe FRESH +Gap Miska WC podwieszana niecałe 1000zł (572+382) zależy kto co szuka i za kwotę 1000 zł można znaleźć ciekawe zestawy Zastanawiam się nad kupnem tego zestawu Grohe. Możesz napisać kilka słów jak się sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konevka 01.09.2014 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Za taką kwotę można spokojnie pooglądać i przebierać w zestawach w sklepach jak to wygląda realnie i dobrać zestaw do swojego gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts