Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zestaw: WC + stelaż podtynkowy + deska + przycisk do 1000 PLN?

waldisobon

Recommended Posts

• 2 weeks później...
Wybrałabym któryś z zestawów Roca, ze stelażem Roca Pro. Zdecydowanie najbardziej odpowiada mi design tej marki, szczególnie bardziej "kanciastych" modeli (tak samo podobają mi się umywalki Roca o podobnych kształtach). Poza tym, mają wyjątkowo długą gwarancję (10 lat), która może i tak się nie przydać, biorąc pod uwagę potwierdzoną testami solidność. Nawet jeśli nie jest to najtańsza z opcji, można w ten sposób oszczędzić sobie problemów. A jeśli ktoś ma "bzika" na punkcie czystości toalety, może dokupić specjalną powłokę, która ułatwi jej zachowanie. Edytowane przez zaprawawapienna

Człowiek się pyta o zestaw do 1000 pln, a Ty mu proponujesz coś co kosztuje dużo więcej.

Głuchy, ślepy czy może cichy wkurzony sprzedawca?

Zestawów jest dużo, ale ja właśnie kupiłem miskę i stelaż podwieszany oddzielnie, bo po długich poszukiwaniach i analizie stwierdziłem, że jak dobrze zakombinuję to przy indywidualnym doborze wyniesie mnie to najtaniej a do tego to ja wybieram co chcę.

I tak dla przykładu miskę właśnie Roca + stelaż z Koła kupiłm mieszcząc się w 500pln. Wychodzi na to, że 1000 pln nie przekroczę :yes:

• 9 months później...
to zależy my kupiliśmy Zestaw podtynkowy Grohe Rapid SL 5w1 z Grohe FRESH +Gap Miska WC podwieszana niecałe 1000zł (572+382) zależy kto co szuka i za kwotę 1000 zł można znaleźć ciekawe zestawy :)

Zastanawiam się nad kupnem tego zestawu Grohe.

Możesz napisać kilka słów jak się sprawuje?