Catsandra 15.11.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Sypialnia wymaga odświeżenia, zaczynam od łóżka, co sądzicie o takim wyborze? raczej przyzwyczaiłam się do drewna, sama sypialnia jest dość duża, ale nie wiem czy to nie lekka przesada.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.11.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 1. lubisz niskie łóżka? Bo trudniej się z nich wstaje2. kiedykolwiek walnełaś kolanem w rant łóżka? Bo tu masz dodatkowe narożniki Jak nie masz uwag, to bierz, skoro się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.11.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Szczerze? Bardzo niepraktyczne.Po łóżkiem zawsze fruwają " koty".Niski żaglówek cieżko jest coś poczytać w pozycji opartej.Wysokosc łóżka tez niestety nie odpowiednia- zbyt niskie.Ale ogólnie rzecz gustu tobie moze odpowiadać w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catsandra 15.11.2013 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 (edytowane) Dodatkowe narożniki właśnie dodają mu uroku! Do tego jakościowo świetne i cena również kusi, zwłaszcza przy aktualnej przecenie.. rozważam również to.. http://poprostulozka.com/wp-content/uploads/2013/03/EVA-1-250x150.jpg też drewno, też sporo kolorów, więc nawet jak zapragnę przemalować sypialnie coś się dobierze no i też zachęcające przeceny! sama firma oferuje też zrobienie pasujących pojemników pod łóżko co powinno rozwiązać problem 'kotów' Edytowane 15 Listopada 2013 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztoff08 08.01.2014 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 (edytowane) Edytowane 8 Stycznia 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 08.01.2014 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Producent raczej przeciętny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 08.01.2014 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Catsandro, wybrane przez Ciebie łóżko wytrzyma każdą fantazję realizowaną w nim. Dla mnie zbyt niskie i zbyt pancerne, ale każdy wybiera takie jak lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bykuś 10.01.2014 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 (edytowane) Catsandro, wybrane przez Ciebie łóżko wytrzyma każdą fantazję realizowaną w nim. Dla mnie zbyt niskie i zbyt pancerne, ale każdy wybiera takie jak lubi A ja tam szczerze myślę, że w przypadku gdy dobierze się odpowiedni godny, takiego stelaża, materac to będzie ono na prawdę godne użytku. Będzie pieściło nie tyle ciało (materac) co i duszę (stelaż) Że niskie czy szerokie? jakie ma to znaczenie, jeśli z każdego łóżka wstajemy tak samo? a przynajmniej oko się może nacieszyć [moderowano ] Edytowane 10 Stycznia 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts