Artur_071 12.05.2004 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Witam wszystkich Chodzi o automat bramy wjazdowej. czy macie ? czy polecacie ? czy jest sens montażu tego cuda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 12.05.2004 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Sens jest głęboki. W zimie, w temperaturze -25 stopni C i przy wichurze albo śnieżycy, nie musisz wysiadać z samochodu żeby siłować się z bramą, otwierasz ją pilotem, drugim pilotem otwierasz bramę garażową, wjeżdżasz do garażu i zakupy przenosisz suchą nogą do spiżarki Oczywiście warto się bez tego obejść, ale u mnie będzie, kosztem np. tańszego wyposażenia łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wieczór 14.05.2004 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 Poszukujesz taniego silnika?? Mam taki to zaoferowania. Odstąpie CI go za 50 zł. Musisz sobie do tego dorobić elektryke i i szyne , gdzie będzie on nadawał ruch. Jeśli brama jest lekka nadaje sie w sam raz. Ja teraz mam brame Wiśniowskiego z automatem tejże firmy. Jest on schowany w słupku, trudno go ukraść, bo jest zamykany na kluczyk Tamten pierwszy silnik to raczej takie rozwiązanie przejściowe u mnie było. Ale jeśli chcesz..... Mogę Ci go sprzedać...... Pozdrawiam, Wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts