Grimson 16.11.2013 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Witam, Jestem zielony w tym temacie. Otóż użytkuję mój dom kanadyjski już 12 miesięcy. Na etapie budowy zmuszony byłem zrezygnować z wentylacji mechanicznej na grawitacyjną. Teraz budżet się poprawił i mam ochotę na wentylację mechaniczną. Pytania: - czy jest to możliwe do zrealizowania? - jaki byłby koszt +/- takiej przeróbki? Dom parterowy 170m^2, łącznie posiadam 7 kratek wentylacyjnych. Poddasze nieużytkowe. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grimson 17.11.2013 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Naprawdę nikt nie jest w stanie odpowiedzieć na moje pytanie? Sprawa robi się powoli pilna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 17.11.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 A jakieś 3 -30 kpln.Zależy jaka centrala, kanały, robione DIY czy firma, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts