nickkita 16.11.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 jak ułożyć kamień dekoracyjny przy takiej kombinacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.11.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 sufit zostaje w tym kolorze? Kamień ułóż tylko na jednej ścianie - tej z kominkiem. O ile to kamień a nie gipsowa imitacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nickkita 16.11.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 no tak to gipsowa imitacja bo można ją łatwiej pociąć. tak myślałam, że na tej ścianie z kominkiem tylko czy dać go gdzieniegdzie (wyżej, niżej) czy też zrobić jako kominek wbity w ten kamień . czy pasuje cokolik z niego zrobić na dole czy nie pasuje ? ech... dylemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nickkita 16.11.2013 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 a sufit nie jest w takim kolorze, to tylko kawałek podwieszanego sufitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.11.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 szczerze - twoje pomysły nie są trafione. I te kolorystyczne i te kompozycyjne. Gips przy kominku będzie się brudził i go nie doczyścisz. Na twoim miejscu zaczęłabym od początku,a przede wszytskim od obejrzenia dobrych jakościowo realizacji wnętrz w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nickkita 16.11.2013 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 biokominek brudzi ? a to nie wiedziałam.... fakt, on tam chyba nie pasuje ale cóż zrobić, chciałam taki mieć a mieszkanie jest w bloku i nie da rady powiesić go na innej ścianie . a kolory do siebie pasują, na fotce jest przekłamanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.11.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 nie wiedziałam, że to biokominek, zdjęcie nie jest zbyt wyraźne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts