odaro 01.12.2013 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Jesli listwy sa gotowe to nie maluje sie ich z ostatnia warstwa bo nie ma potrzeby , listwy nie musza miec takiej warstwy lakieru jak podloga .Mozna pomalowac na sam koniec same doly i rogi jesli bylo duzo kosmetyki ( kitem wypelnianie szczelin i szpar) poniewaz nie zamalowany kit lapie brud i brzydko wyglada oraz pozostaje niezabezpieczony. No dobrze a jak zabezpieczyć kit na styku listwy i podłogi jeżeli podłoga nie będzie już lakierowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 01.12.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 No dobrze a jak zabezpieczyć kit na styku listwy i podłogi jeżeli podłoga nie będzie już lakierowana? w tym przypadku wystarczy środek pielęgnacyjny. Listwy w tym miejscu zostaną wraz z masą wypełniającą pokryte tym środkiem w trakcie dokonywania pielęgnacji parkietu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wowe 30.01.2014 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Malowanie listwy po zamontowaniu jest też po prostu mało wygodne i można jeszcze przy okazji narobić szkód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 12.02.2014 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Powiedzcie mi jak teraz mam wykonać listowanie podłogi. Parkiet odmówił wykonania listowania podłogi bo jak wczoraj stwierdził w rozmowie telefonicznej nie można teraz wykonać prawidłowo wykończenia podłogi. Mam z Parkiet podpisane dwa aneksy jeden na dodatkowe lakierowanie podłogi drugi na wykonanie listowania podłogi. Parkiet publicznie w tym wątku napisał że mimo tego że podłoga nie będzie lakierowana po listowaniu można estetycznie wykonać listowanie podłogi i podał jak to się prawidłowo wykonuje. Wczoraj okazało się że Parkiet zmienił zdanie i nie zamierza wywiązać się z obowiązującej umowy. Czy w takiej sytuacji inwestor może czuć się oszukany, bo ja czuje się oszukany i to kolejny raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 12.02.2014 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 (edytowane) .Oferta dotycząca listw trwała jeden rok i wygasła 13 lipca ubiegłego roku. Proszę sprawdzić. Edytowane 14 Lutego 2014 przez Parkiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 13.02.2014 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 . Oferta dotycząca listw trwała jeden rok i wygasła 13 lipca ubiegłego roku. Proszę sprawdzić. A to zapomniał Pan że oferta gwarantowała cenę za listy przez jeden rok a nie czas realizacji. Zapomniał Pan czy specjalnie wprowadza Pan czytelników forum w błąd. A może Pana umowa jest warta tyle co oficjalny cennik Pana usług wystawiony w firmie. Mam Panu przypomnieć jak 3 razy przed podpisaniem umowy podwyższał Pan ciągle cenę usługi a na sam koniec dowiedziałem się że cena za mój parkiet będzie jeszcze wyższa bo oficjalny cennik lezący na Pana biurku w firmie nie obowiązuje tylko tak sobie przypadkowo leży. Czy zaprzecza Pana że otrzymał Pan pełną kwotę w wysokości 39609zł za 137m2 podłogi mimo tego że nie wykonał Pan ostatniego lakierowania. Czy zaprzecza Pan że otrzymał Pan pełną kwotę wynagrodzenia za liczne klepki parkietowe które były zaplamione jak Pan powiedział olejem maszynowym a które Pana pracownicy czyścili acetonem. Czy zaprzecza Pan że otrzymał Pan pełną kwotę wynagrodzenia za klepki parkietowe z widocznymi uszkodzeniami lub wadami drewna mimo że parkiet miał być w pierwszej klasy selekt czyli miał być wyselekcjonowany a Pana pracownicy mieli zakaz przebierania klepki pod groźbą utraty pracy. Czy zaprzecza Pan że policzył Pan sobie nawet koszty wkładki korkowej na łączeniu podłogi której Pana pracownicy nie posiadali a którą uprosili ode mnie bo to hamowało dalsze prace. Czy zaprzecza Pan że otrzymałem Pan pełne wynagrodzenie nawet za tą część podłogi na którą zostało wylane całe wiadro kleju o czym pisałem w tym wątku http://forum.muratordom.pl/showthread.php?205293-Parkiet-zabrudzony-klejem-poliuretanowym-czy-zostan%C4%85-plamy&p=5451849#post5451849 Wyciągnąłem do Pana publicznie na tym forum rękę czy dalej chce Pan kontynuować tą dyskusje, zaakceptowałem to że nie będzie kolejnego lakierowania podłogi mimo że czuje się oszukany i co w zamian otrzymałem....kolejne pomówienia. Czy zaprzecza Pan że jeszcze dwa tygodnie temu potwierdził Pan w rozmowie telefonicznej że wykona Pan listowanie podłogi a 2 dni temu wszystkiego się Pan wyparł i nie zamierza wywiązać się z obowiązującej umowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 14.02.2014 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 (edytowane) Chce tylko napisać dla tych co zaczęli czytać ten wątek że nikt firmy Parkiet z Mławy w tym wątku nie nazwał z imienia i nazwiska.proszę sprowadzić jak było na początku wątku. Parkiet sam wtrącił się do tego wątku, sam się ujawnił jako firma a teraz ma pretensje. Moja wersja wydarzeń jest tylko obroną na pomówienia ze strony firmy. To co Panie Parkiet przyzna się Pan jak 2x oszukał Pan moją żonę w rozmowie telefonicznej.A rozmowa miała miejsce 2 tygodnie temu i drugi raz 4 dni temu Do niczego Pana nie zmuszam sam Pan zaproponował że nie wykona Pan dodatkowego lakierowania ale pielęgnację podłogi i listowanie tak A ponieważ po 2 miesiącach nic Pan nie zrobił żona zadzwoniła do Pana w tej sprawie. Najpierw potwierdził Pan żonie telefonicznie że wykona listowanie a potem się Pan wszystkiego wypiera i odmawia. Czy to jest etyczne postępowanie firmy i rzeczoznawcy Polskiego Stowarzyszenia Parkieciarzy. Do niczego Pana nie zmuszam chce tylko pokazać że nigdy nie zamierzał się Pan wywiązać z listowania podłogi tylko chciał się Pan pokazać na forum Podobnie jak od samego początku nie zamierzał się Pan wywiązać z dodatkowego lakierowania podłogi jedyne co Pan chciał to to żebym jak najszybciej podpisał protokół odbioru i wpłacił pieniądze. Ja niestety zaufałem Panu. Edytowane 14 Lutego 2014 przez odaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 14.02.2014 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 PS. konserwacja - w połowie grudnia ub,r. wysłałem pismo w tej sprawie (za potwierdzeniem odbioru), ponieważ do końca stycznia nie otrzymałem odpowiedzi wysłałem państwu należność (600zł) będącą równowartością tejże czynności co było moim zobowiązaniem w tym względzie. Czemu Pan nie mówi całej prawdy i znowu próbuje się wybielić na forum muratora. Zapomniał Pan że nie życzył Pan sobie żadnej korespondencji od nas. Czy 600zł to jedyna należność z której się Pan miał rozliczyć, czyżby znowu Pan o czymś zapomniał. No tego czego Pan jeszcze nie rozliczył??????????????? Czemu oszukuje Pan innych na forum. W papierach zapewne zawsze ma Pan wszystko w porządku o to akurat to potrafi Pan zadbać Natomiast ustana umowa nie ma dla Pana żadnego znaczenia ale własnie najgorsze jest być oszukanym przez kogoś w białych rękawiczkach. Skoro Pan próbuje do tego mieszać Płońsk to niech Pan powiem czemu tak wiele osób z Płońska jakoś nie jest specjalnie zadowolonych z Pana usług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 15.02.2014 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 (edytowane) Jeżeli pan słyszał o niezadowolonych klientach w Płońsku , to dlaczego przyszedł pan do mnie? Dziwne, ponieważ będąc u mnie mówił pan, że wybrał pan moją firmę ze względu na najlepszą opinię.Odaro na początku wątku, udowodniłem panu, że pisze pan nieprawdę, więc teraz niech pan teraz nie „odwraca kota ogonem”, żeby się wybielić. Z ukrycia, kombinuje pan na wszelkie sposoby, mając przekonanie, że nikt pana nie "widzi" a każdy uwierzy w to co pan napisze. Odaro być może nękanie kogoś jest pańskim stylu, ale na mnie to nie zadziała.Panie O.daro, buduje się pan ponad 10 lat. Ilu ludziom uprzykrzył pan życie ? Ilu majstrów lub firm odesłał pan z "kwitkiem" ?Czy nie widzi pan efektów swojego postępowania w postaci wielu, czasami poważnych niedoróbek w swoim budynku?Czy nie warto rozmawiać i słuchać budowlańców, wszak to ich profesja. Odaro zamiast kombinować na forum, trzeba było odpowiedzieć na moje pismo z grudnia ub.r. dotyczące dodatkowego lakierowania, oraz przesłać pisemne potwierdzenie na temat wyboru i montażu listew. Pisanie o zakazie korespondencji jest niezrozumiałym wykrętem. Czy sądzi Pan, że po tych wszystkich ekscesach zrobiłbym coś na „gębę”? Listwowanie podłogi można wykonać dopiero po wyborze listew. Przez blisko dwa lata nie mogliście dokonać ich wyboru. Ma Pan tyle uwag a jednocześnie chce zmusić do dalszej współpracy. Coś tu „nie gra”, tym bardziej, że jesteśmy rozliczeni. W 2012r podłoga, przy pańskiej wnikliwości została odebrana bez uwag co do jakości wykonania, tak pozostała do dzisiaj i na tym koniec. Biorąc pod uwagę charakter dotychczasowej współpracy proponuję poszukać innego wykonawcy w zakresie listwowania, który jakością dorówna jakości podłogi.PS,. wykasowałem niektóre posty aby było bardziej przejrzyście a ponadto wykonałem swoją robotę na tyle dobrze, że nie muszę się tłumaczyć. Edytowane 3 Marca 2014 przez Parkiet Uzupełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 03.03.2014 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 (edytowane) Prawie 3 tygodnie temu postanowiłem że nie będę pisał więcej w tym wątku ponieważ i tak nie dowiem się nic więcej na temat prawidłowego listowania parkietu a Parkiet będzie wykorzystywał wątek do opluwania mojej osoby (obraźliwe wpisy Parkiet z dnia 15.02.2014r zostały usunięte przez moderatora) Niestety moje milczenie oraz moje wcześniejsze wezwanie do Parkiet czy na pewno chce kontynuować taki poziom dyskusji nic nie dało. Parkiet dzisiaj tj. 03.03.2014 wykasował albo zmienił treść swoich wcześniejszych wpisów w tym wątku tylko i wyłącznie po to żeby szkalować i opluwać moją osobę podając nieprawdziwe informację na temat mojej osoby.Nie zamierzam polemizować z wszystkimi nie prawdziwymi informacjami napisanymi na mój temat przez Parkiet ponieważ uważam że tylko winny się tłumaczy. Natomiast Parkiet zaczął się tłumaczyć nawet wtedy jak jeszcze nikt nie podał że chodzi o jego firmę i sam się ujawnił. Czy uważacie że takie postępowanie polegające na zmianie treści wcześniejszych wpisów jest postępowaniem w porządku. Zgłaszam pod rozwagę moderatorom forum czy takie praktyki powinny mieć miejsce, uważam że treść wcześniejszych wpisów powinna być widoczna (chyba że zostaną usunięte przez moderatora za naruszenie regulaminu forum). Nie może być tak że ktoś dowolnie manipuluję treścią wpisów zmieniając całkowicie ich znaczenie. Mam też pytanie do moderatorów czy na Forum Muratora mogę jeszcze zadać pytanie na temat parkietu? Edytowane 3 Marca 2014 przez odaro Uzupełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 04.03.2014 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 (edytowane) Odaro znowu kłamiesz, ja proponowałem: Odaro, możemy kontynuować dyskusję na priv To było 29.11.2013r (listopad ubiegłego roku) i tak mogło pozostać. Jednak Ty pod pozorem zapytania , jak zamontować listwy, post # 44, robisz w prymitywny sposób typową dla ciebie"krecią robotę", okazując w swoich wypowiedziach mentalność Kalego. To łatwo sprawdzić. Ot cały Odaro. PS. Coś pożytecznego. Dla utrzymania dobrej kondycji podłogi, proponuję środek Pallmanna RZ 361 w odcieniu jedwabisty połysk, odpowiedni dla podłogi lakierowanej półmatem. W/w środek odświeży wygląd podłogi (1,5 roku) i zabezpieczy przed zarysowaniami. Edytowane 4 Marca 2014 przez Parkiet PS jedna z bardziej pożytecznych wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 04.03.2014 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Odaro znowu kłamiesz, ja proponowałem: To było 29.11.2013r (listopad ubiegłego roku) i tak mogło pozostać. Jednak Ty pod pozorem zapytania , jak zamontować listwy, post # 44, robisz w prymitywny sposób typową dla ciebie"krecią robotę", okazując w swoich wypowiedziach mentalność Kalego. Ma Pan czas i chce się Pan dalej pogrążać proszę bardzo To ja byłem pierwszy który wyciągnął rękę do Pana 29-11-2013 22:37 "Parkiet czy naprawdę chce Pan dalej publicznie kontynuować tą dyskusje? Proszę o odpowiedź" Potem razem z żona odczekaliśmy 2 miesiące żeby Pan trochę ochłonął. Jak pierwszy raz po tych 2 miesiącach zadzwoniła do Pana żona żeby dokończyć listwowanie i pielęgnacje podłogi zamiast lakierowania Pan zgodził się na listwowanie jak tylko wybierzemy rodzaj listew które Pan przedstawił na spotkaniu we wrześniu 2013. A teraz uwaga 2 tygodnie po tej rozmowie dostaliśmy pismo od firmy Parkiet że nasza współpraca został definitywnie zakończona i firma Parkiet nie będzie wykonywać żadnego listowania. Jak żona ponownie zadzwoniła do Pana co ma znaczyć otrzymane pismo Pan wyparł się całej wcześniejszej rozmowy!!!!!!! Jak zapytałem się na forum jak mam dokończyć listowanie Pan mnie osobiście zaatakował pomówieniami Wpis z tym pomówieniami nie jest widoczny ponieważ został usunięty. To teraz niech Pan mi powie o jakiej mentalności Kalego się Pan rozpisuje. Ja w przeciwieństwie do Pana nigdy nie użyłem takich obraźliwych słów jak Pan w stosunku do mnie ale to świadczy tak naprawdę o Panu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 05.03.2014 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 (edytowane) Panie odaro, ma pan talent do wykrętów, przekrętów. Zapętlił pan, jakby chciał coś ukryć. A sprawa jest bardzo prosta. W państwa przypadku "nic na gębę", musi być czarno na białym. To wszystko. Zastanawiam się czy robi pan to z rozmysłem, czy istotnie ma pan świadomość, mentalność Kalego. Podpowiedż spostrzegawczego obserwatora forum: Wyciąggnięcie pańskiej ręki post # 36 z 29112013 godz. 22.37Moja odpowiedż ..................post # 37 z 29112013 godz 22.45Odpowiedż miał pan w ciągu 8 minut i tak to naprawdę wygląda.Dalej to już pański powrót do robienia zadymy. " A teraz uwaga" Pańska żona po pierwszej rozmowie miała e-mailem wysłać informacje dotyczące odpowiedzi na moje pismo z 16 grudnia ub. roku jak i wyboru rodzaju listew, co było warunkiem dalszej współpracy. Pan w poście # 48 powołuje się na jakiś zakaz korespondencji z mojej strony, czym potwierdza pan, że o informacji pisemnej rozmawialiśmy.Jak nie było odpowiedzi z państwa strony to ja za dwa tygodnie wysłałem swoją odpowiedż, zamykając całość.Ostatni telefon. To nie ja nie spełniłem uzgodnień z pierwszej rozmowy,więc czego miałbym się wypierać?Ponadto nie mam ochoty na kolejne "ochłanianie" po kontakcie z panem ODARO.Odaro pan woli korespondencję na forum???To wszystko jest takie proste i logiczne a pan kręci jak może. Edytowane 6 Marca 2014 przez Parkiet A teraz uwaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 05.03.2014 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Panie odaro, ma pan talent do wykrętów, przekrętów. Zapętlił pan, jakby chciał coś ukryć. A sprawa jest bardzo prosta. W państwa przypadku "nic na gębę", musi być czarno na białym. To wszystko. Zastanawiam się czy robi pan to z rozmysłem, czy istotnie ma pan świadomość, mentalność Kalego. Niech się Pan dalej pogrąża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 06.03.2014 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Niech się Pan dalej pogrąża. Kto, kogo, dlaczego i w jaki sposób chciał pogrążyć, pozostawiam dla zainteresowanych. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 06.03.2014 23:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Panie odaro, ma pan talent do wykrętów, przekrętów. Zapętlił pan, jakby chciał coś ukryć. A sprawa jest bardzo prosta. W państwa przypadku "nic na gębę", musi być czarno na białym. To wszystko. Zastanawiam się czy robi pan to z rozmysłem, czy istotnie ma pan świadomość, mentalność Kalego. Podpowiedż spostrzegawczego obserwatora forum: Wyciąggnięcie pańskiej ręki post # 36 z 29112013 godz. 22.37 Moja odpowiedż ..................post # 37 z 29112013 godz 22.45 Odpowiedż miał pan w ciągu 8 minut i tak to naprawdę wygląda. Dalej to już pański powrót do robienia zadymy. " A teraz uwaga" Pańska żona po pierwszej rozmowie miała e-mailem wysłać informacje dotyczące odpowiedzi na moje pismo z 16 grudnia ub. roku jak i wyboru rodzaju listew, co było warunkiem dalszej współpracy. Pan w poście # 48 powołuje się na jakiś zakaz korespondencji z mojej strony, czym potwierdza pan, że o informacji pisemnej rozmawialiśmy. Jak nie było odpowiedzi z państwa strony to ja za dwa tygodnie wysłałem swoją odpowiedż, zamykając całość. Ostatni telefon. To nie ja nie spełniłem uzgodnień z pierwszej rozmowy,więc czego miałbym się wypierać? Ponadto nie mam ochoty na kolejne "ochłanianie" po kontakcie z panem ODARO. Odaro pan woli korespondencję na forum??? To wszystko jest takie proste i logiczne a pan kręci jak może. Szkoda tylko że potrzebował Pan aż 2 dni żeby przygotować Swoje wytłumaczenie i dopiero dzisiaj o godz. 15.42 wyedytował Pan wpis Powód: A teraz uwaga Ten wpis edytował Pan kilka razy czemu nie opisał Pan od razu takiej wersji odpowiedzi. Swoją drogę jest to dość ciekawe podejście do formuły forum Muratora ciągła edycja i zmiana wcześniejszego wpisu Jak się okaże że mój wpis nie pasuje do kolejnej odpowiedzi to wystarczy go wyedytować i napisać nową wersję. W piśmie z 16 grudnia i wcześniejszym poinformował nas Pan że nie zamierza się Pan wywiązać z umowy a głównym powodem było to że zapytałem się o grubość powłoki lakierniczej na forum Muratora. Jakiej odpowiedzi oczekiwał Pan z mojej strony skoro pismo nie zawierało żadnej propozycji rozwiązania problemu. Dla przypomnienia dla innych czytających ten wątek Parkiet sam się wtrącił do tego wątku i sam się ujawnił jako firma Gdyby tego nie zrobił nikt by się nie domyślił że chodzi o jego firmę. Ale wtrącił się od razu z pomówieniami mojej osoby i próbami przedstawienia mnie jako oszusta.( a teraz wykasował swoje wpisy) P.S Panie Parkiet czy może Pan potwierdzić Swoje słowa cytuje "podłoga drewniana jest tak prosta jak prosta jest wylewka betonowa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 06.03.2014 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Panie odaro, ma pan talent do wykrętów, przekrętów. Wyciąggnięcie pańskiej ręki post # 36 z 29112013 godz. 22.37 Moja odpowiedż ..................post # 37 z 29112013 godz 22.45 Odpowiedż miał pan w ciągu 8 minut i tak to naprawdę wygląda. Dalej to już pański powrót do robienia zadymy. . No tak Pan nie robił zadymy .....bo wykasował pan swoje wpisy albo zostały usunięte przez moderatora forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 07.03.2014 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Udowodnienie, że napisał pan nieprawdę, bardzo pana poruszyło. Odaro nie dam się panu dalej sprowokować, chociaż bardzo panu na tym zależy. Niech pan się dalej produkuje i robi zadymę, zgodnie ze swoją naturą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 09.03.2014 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Chce na koniec napisać że Parkiet do dzisiaj tj. 09.03.2014 nie rozliczył się ze wszystkich zobowiązań pieniężno-rzeczowych mimo że wielokrotnie próbował na forum wybielić się i pokazać że ona sam i jego firma zrobiła wszystko jak należy. Prawda własnie tak wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 10.03.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 O jakich należnościach Pan pisze? Proszę konkretnie? Pozostał lakier do schodów ( patrz pismo z 31.01.2014), który miał być ze świeżej dostawy, więc czeka, bo schodów jeszcze Pan nie ma od 2012r. Lakier jest do odbioru w każdej chwili.Jeżeli ma Pan wątpliwości co do autentyczności pism to upoważniam Pana do wklejenia tych które Pan otrzymał.Taka jest moja prawda z dowodami, a czytający ocenią czytając cały wątek. Poniżej pismo z dn. 31.01.2014r. + potwierdzenie przelewu:_______________________________________________________________________________________________ Mława, dn. 31.01.2014r. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx Płońsk Informacja W związku z brakiem odpowiedzi na pismo z dn. 16.12.2013r. dotyczące Państwa decyzji w temacie dodatkowego lakierowania podłogi informuję, iż przesyłam na Państwa konto kwotę 600zł tytułem zobowiązania z aneksu z dnia 16.09.2012 do umowy 188/12. Lakiery do schodów są do odbioru w zakładzie.Biorąc wszystkie dotychczasowe aspekty naszej współpracy w zakresie wykonywania podłogi temat ten uważam za zamknięty. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx _________________________________________________________________________________________________________ Szczegóły operacjiData efektywna 31.01.2014Data ksiegowania 31.01.2014 13:20Kwota -600,00 PLNTytuł operacji Zwrot na podstawie Aneksu z dn. 16,09,2012 do Umowy 188/12Typ operacji Przelew BNKod operacji 020Opis kodu operacji Przelew krajowy BusinessNet (-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts