odaro 10.03.2014 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 (edytowane) Pozostał lakier do schodów , który miał być ze świeżej dostawy, więc czeka, bo schodów jeszcze Pan nie ma od 2012r. Lakier jest do odbioru w każdej chwili. Minęło prawie 3 miesiące od jednostronnego zerwania umowy i nie dostarczył Pan lakieru do czego się Pan zobowiązał. Ale już Pan znalazł wymówkę lakier miał być "ze świeżej dostawy" I tak wygląda współpraca z Panem. Edytowane 10 Marca 2014 przez odaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 10.03.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 (edytowane) Proszę o zaprzestanie stosowania znieważeń i pomówień wobec mojej firmy na forum publicznym. W przypadku braku zastosowania się do mojej prośby bedę zmuszony jako właściciel firmy wystąpić na drogę sądową z art. 216kk i art.212kk.Z chwilą mojego ujawnienia, świadomie kieruje pan oskarzenia i pomówienia w odniesieniu do konkretnej, rozpoznawalnej osoby czy firmy. Kombinacjie Odaro: -- zero konkretów nt należności -płatności- odwrócenie uwagi od istoty rzeczy- kombinacje przy cytacie - zniknęło "( patrz pismo z 31.01.2014)" - wg odaro od 31.01.2014 do dzisiaj minęło 3 miesiące. Edytowane 10 Marca 2014 przez Parkiet Kombinacje odaro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 23.03.2014 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Proszę o zaprzestanie stosowania znieważeń i pomówień wobec mojej firmy na forum publicznym. W przypadku braku zastosowania się do mojej prośby bedę zmuszony jako właściciel firmy wystąpić na drogę sądową z art. 216kk i art.212kk. . A może zamiast straszyć paragrafami może lepiej by było po prostu rozliczyć się i zakończyć to żenujące widowisko na forum. Czy do dnia 23.03.2014 otrzymałem od Pana zaległy lakier do podłogi? TAK czy NIE? Bez jakiś kolejnych wymyślonych na forum wymówek. TAK czy NIE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 25.03.2014 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Czytaj post # 60 tego wątku str.3 z dn.10.03.2014r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts