agt 26.11.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Gdzie szukać fajnych, designerskich umywalek? Szukam czegoś ciekawego, ale nie takiego sztampowego... wiecie, czegoś co odmieni wizerunek łazienki kompletnie! Nie interesują mnie proste kształty, jakieś zwyczajne. Musi być piękna i się błyszczeć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.11.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 w renomowanych sklepach z ceramiką łazienkową dostaniesz do ręki katalogi najlepszych firm i projektantów na rynku. Towar na zamowienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sawadi 26.11.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 (edytowane) Na forum nie często zaglądam (taki żart), ale akurat w temacie jestem, bom też poszukujaca. To co na szybko mogę podać: Ceramiczne ręcznie robione - Opera gliniana - producent - przepiekne, jestem zakochana - dobre ceny - Dekornia - producent - nietypowo, kolorowo - dobre ceny Szklane - Zajdel - producent - szkło topione - gotowe i na zamówienie Kamienne - Umywalki kamienne - producent - duży wybór Miedziane i drewniane - Kolory Maroka - sklep - duży wybór, ale nie tanio - Stepim - przedstawiciel - fantasyczne i blyszczace Na zamówienie - Luxum - producent - dowolne ksztalty i kolory z tworzyw sztucznych wszelakich No i cała masa noweczesnego wzornictwa. Oj można poszaleć Edytowane 26 Listopada 2013 przez Sawadi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur_P 09.12.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 dla mnie chyba najładniejszy design ma Roca. zarówno ceramika, meble jak i baterie mają w sobie elegancje i pomysł. najprościej wejść na ich stronę i pooglądać sobie galerię. aranżacje są świetne. mnie najbardziej podoba się ceramika z serii Urban i bateria Thesis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martavintage 20.07.2015 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 (edytowane) - Kolory Maroka - sklep - duży wybór, ale nie tanio Kolory Maroka mają siostrzany sklep z umywalkami z Meksyku : Kolory Meksyku - jest troche taniej i jest sporo promocji. Te meksykańskie mają żywsze kolory, wiec jeżeli chcesz czegos "wow", to tam pewnie znajdziesz coś co Cie interesuje to tam bym uderzał. Czy takie umywalki spełniaja Twoje kryteria "wow"? Edytowane 20 Lipca 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts