rustin 27.11.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Nie wiem czy to normalne czy nie dlatego was o to pytam Dom w SSO Przy jednej ściance i to działowej która jest na fundamenciku ok 30cm głęboko pod izolacją pozioma na chudziaku ciągle jest mokro. W innych pomieszczeniach nie, nawet z drugiej strony tego nie ma. Dlaczego tak się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rustin 28.11.2013 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Nikt nie wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rustin 02.12.2013 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Dodam , że pod tą ścianką leci rura kanalizacyjna na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rustin 09.12.2013 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 halo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggs1 09.12.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Dodam , że pod tą ścianką leci rura kanalizacyjna na zewnątrz Może przy tej rurze kanalizacyjnej "podchodzi" woda, jak masz jak to zrób wykop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitfromhell 09.12.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Możliwe, że następuje tutaj zjawisko kapilarności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rustin 10.12.2013 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 I tylko w jednym miejscu by tak woda podchodziła w środku domu? A może po prostu jest to strona , że nie ma tam słońca , tzn tylko wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 20.05.2014 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 skuj chudziaka dopóki jeszcze możesz i się sam dowiesz. Jeśli zbagatelizujesz tą sprawę to później się zemści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rustin 01.06.2014 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 A co mam się dowiedzieć ? czy ktoś mi rury nie podłożył z wodą ? Wiem , że forum jest po to aby doradzać, ale ludzie bez przesady. Wywinąłem papę do góry i już jest sucho. Najwyrażniej w nocy rosa się robiła a w dzień nie schło bo słona w tym pomieszczeniu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 01.06.2014 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 A co mam się dowiedzieć ? czy ktoś mi rury nie podłożył z wodą ? Wiem , że forum jest po to aby doradzać, ale ludzie bez przesady. Wywinąłem papę do góry i już jest sucho. Najwyrażniej w nocy rosa się robiła a w dzień nie schło bo słona w tym pomieszczeniu nie ma No fakt bez słona ani rusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 04.09.2014 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Po pierwsze nie słona tylko ewentualnie słońca a po drugie to o wywinięciu jakiej papy teraz piszesz.Nażekałeś że ścianę masz mokrą i że blikso niej jest rura kanalizacyjna więc skucie w tym miejscu chudziaka określiło by czy wilgoć podsiąka z podsypki a nie że ktoś tam rurę z wodą ci zakopał.Jeśli chudziaka miałeś przykrytego papą albo folią to pisz wszystkie szczegóły problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rustin 18.09.2014 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Tak podsiąka ściana działowa 2m od wejścia rury do domu a przy ścianie najbliższej wejścia jest sucha, tak napewno podsiąka. Jak pisałem , izolacja wywinięta do góry , nie ma takich różnic temp i jest sucho. Dzięki za rady , dobrze , że nie posłuchałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts