Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Czarnobyl to wina człowieka Fucushima to trzęsienie ziemi (...) Czesi mają chyba 2 elektrownie atomowe a my ?
Aaaa co to za różnica wina czyja - za C19 winnego ni ma przecież a C19 jak był tak dalej jest.

Przykładowo – jakież Czesi samochody od nas biorą. W Żarnowcu – jak pamiętam – to chyba czeski reaktor być miały. Czesi z UE jak za Turów nas chwycili tak trzymają.

@goguś – może na południe dalej jeszcze aż w końcu znajdą się tacy z którymi porównywać się będziem mogli.

• Odpowiedzi 7,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aaaa co to za różnica wina czyja - za C19 winnego ni ma przecież a C19 jak był tak dalej jest.

Przykładowo – jakież Czesi samochody od nas biorą. W Żarnowcu – jak pamiętam – to chyba czeski reaktor być miały. Czesi z UE jak za Turów nas chwycili tak trzymają.

@goguś – może na południe dalej jeszcze aż w końcu znajdą się tacy z którymi porównywać się będziem mogli.

Na durnoty typu osłony antycowidowe tarcze wydano chyba 300 mld więc za to już szło budować 5-6 elektrowni jądrowych .

Na durnoty typu osłony antycowidowe tarcze wydano chyba 300 mld więc za to już szło budować ....
Nooo widzisz - odpowiedź sama na usta się ciśnie, więc o czym tu mówić można.

Wam w jakim formacie mapka z tego link się otwiera : https://airly.org/map/en/, bo jak się format mapki zmniejszy, to widać – tam gdzie są analizatory na świecie jak to u innych wygląda.

Nooo a Czesi, to faktycznie prądem się grzeją tylko chyba, bo u nich wszystko zasadniczo na zielono świeci.

Czesi nie mają wydatków na utrzymanie kościołów i armii biskupów
Tak właśnie przypomniałem sobie - z fiskusem jak myślisz się rozliczać, bo jak pamiętam w ratach PV budujesz – trochę dziwne to, że tak zaplanowali to u Ciebie – czy aby problemów jakichś z tym mieć nie będziesz?

Tak - tak - na tym co oglądałeś - inć mość se to wymyślił a zdjęcie były kredką wymalowane - nie wspominając tu o doniesieniach prasowych.

Umiesz liczyć - to licz na siebie a w tedy pretensji do innych mieć nie będziesz!!!

Co powiesz kierowcom?

Dwa samochody ciężarowe i bus znalazły się w rowie na skutek silnych podmuchów wiatru i złych warunków atmosferycznych.

Na DK11 pomiędzy Szczurami a Górznem (powiat ostrowski) występują utrudnienia w ruchu.

124354_425364542.png

https://wlkp24.info/ciezarowki-i-bus-w-rowie-przyczyna-silne-porywy-wiatru-wideo/

Ale żeś wymyślił. Ja nie czepiam się twojego dywanika ty nie czepiaj się mojego Kościoła.

Średniowiecze się skończyło. Polska nie jest własnością KK

KK od chwili powstania w 325 roku, prawie do współczesności wymordował więcej ludzi, niż zabrały w tym samym czasie, wszystkie wojny, zarazy, głód , razem wzięte.

KK nigdy nie mówi, nie pisze. Nie wiedziałeś o tym ? Przecież papież JPII przepraszał za krzywdę wyrządzoną przez Twój Kościół.

Skończcie już z tym kościołem bo na durnia wyjdziesz , a co do węgla to on nie zniknie nigdy ,będzie wieczny jak Lenin po wsze czasy ot takie perpetum mobile :lol2::lol2::lol2::lol2: https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/nauka-i-technika/zamiana-co2-w-w%C4%99giel-jest-nowa-metoda-naukowc%C3%B3w/ar-AASYrHB?ocid=msedgdhp&pc=U531

ps coś o kościele bo , otóż papież jest orendownikiem nowej religi i to nie żart ,podobno ptaszki w Watykanie śpiewają że ma sie ten bubel nazywać Chrislam czyli takie połączenie Islamu z Katolikami , czego to w tych łbach człowiek nie widział ,

Edytowane przez goguś

Skończcie już z tym kościołem bo na durnia wyjdziesz

Czytam narzekania na drożyznę, a wydatki na utrzymanie KK nie ma wpływu na nasz poziom życia?

Byłeś w Watykanie? Skąd mają tyle bogactwa ? W rzymskim kościele widziałem 300 kg złota udekorowane w suficie !

Wyczytałem w necie, że sklep płaci 1,52 zł za kWh, a przed podwyżką poniżej 0,65 zł

W zeszłym roku wybudowano 7 szpitali, a kościołów około 1300, i co Ty na to?

Edytowane przez Alessandro

Ma się wydawać, to się wydaje.

Jesteśmy własnością komuchów z Komisji Europejskiej.

Stanowią nam prawa, dają lub zabieraja pieniądze, zaciągają w naszym imieniu długi...

Dążą do zbudowania SOBIE armii i policji, co nas w grzeczności utrzyma.

Trzeba czegoś więcej, aby nas MIEĆ?

Porządkują stado.

Wyszczepiaja jak bydło...

Adam M.

Edytowane przez adam_mk