adam_mk 01.02.2022 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2022 Serio, na Śląsku dwie doby bez prądu ? Tego nawet w PRL przy 10. stopniu zasilania nie było.. Albo jesteś tak młodziutki że PRLu nie znasz, albo Cię demencja dopadła... Bywało. Nie wszędzie. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 01.02.2022 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2022 Pisałem o Śląsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 01.02.2022 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2022 Jo tyż... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 01.02.2022 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2022 No więc uszczegóławiając - w mojej części Śląska, począwszy od początku lat 80 takich sytuacji nie było.Może u Ciebie, na "pustyni" tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 01.02.2022 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2022 Jo tyż... Adam M. Jesteś pewny, że nie piszesz o zagranicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 01.02.2022 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2022 Były lata 70-te, 80-te...TERAZ mieszkam na pustynii (Błędowskiej, jedynej w Europie).Urodziłem sie NIEMCEM w Glaiwitz w 1956r. (o czym dowiedziałem się w Hamburgu duzo później).Dorastałem na Śląsku w Pyskowicach, do których Gliwice dołączono jakies 500 lat później.Nauki pobierałem w byłej Adof Hitler Schoole.Dać zdjęcie? (mam)Takie patriotyzmy lokalne....Mieszkałem w Zakopanym, Sopocie, Gdyni...Był czas, gdy władałem BIEGLE wszystkimi gwarami...Góralską, Mazurską, Pomorską, oczywiście - Śląską...Mama z Częstochowy a Tatko z Mazowsza...Na Wysrance sie poznali... (Wyższa Szkoła Rolnicza)Tatko pokazywał mi diamentową gwiazdę pradziadka. Za wszystkie powstania śląskie...Masz takich przodków? Trochę pracowałem w ODGW.Sporo zobaczyłem. WIEM co piszę... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitrekkk 01.02.2022 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2022 (edytowane) Udowodnij mi że wszystko już działa. Mistrz erystyki opacznie rozumianej. Ciężar dowodu leży po stronie twierdzącego. Ty jesteś strona która wysnuła twierdzenie że energetyka nie radzi sobie z naprawami i po Twojej stronie - nie przeciwniku tej dyskusji - udowodnieni że tak właśnie jest. Edytowane 1 Lutego 2022 przez Pitrekkk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 01.02.2022 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2022 Były lata 70-te, 80-te... TERAZ mieszkam na pustynii (Błędowskiej, jedynej w Europie). Urodziłem sie NIEMCEM w Glaiwitz w 1956r. (o czym dowiedziałem się w Hamburgu duzo później). Dorastałem na Śląsku w Pyskowicach, do których Gliwice dołączono jakies 500 lat później. Nauki pobierałem w byłej Adof Hitler Schoole. Dać zdjęcie? (mam) Takie patriotyzmy lokalne.... Mieszkałem w Zakopanym, Sopocie, Gdyni... Był czas, gdy władałem BIEGLE wszystkimi gwarami... Góralską, Mazurską, Pomorską, oczywiście - Śląską... Mama z Częstochowy a Tatko z Mazowsza... Na Wysrance sie poznali... (Wyższa Szkoła Rolnicza) Tatko pokazywał mi diamentową gwiazdę pradziadka. Za wszystkie powstania śląskie... Masz takich przodków? Trochę pracowałem w ODGW. Sporo zobaczyłem. WIEM co piszę... Adam M. Szacun.. toś ty ziomal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 02.02.2022 03:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2022 I tak mają mnie tu za szura... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 02.02.2022 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2022 @adam_mk Chwalisz się czy żalisz? Nie rozumiesz...jak mieszkasz po niewłaściwej stronie Brynicy, to mieszkasz za granicą. Nikt cię nie uświadomił? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolson28 02.02.2022 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2022 Mistrz erystyki opacznie rozumianej. Ciężar dowodu leży po stronie twierdzącego. Ty jesteś strona która wysnuła twierdzenie że energetyka nie radzi sobie z naprawami i po Twojej stronie - nie przeciwniku tej dyskusji - udowodnieni że tak właśnie jest. Właśnie wróciłem z Piździchowa to w województwie pomorskim. Ludzie narzekali, że jeszcze nie naprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 02.02.2022 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2022 U mnie też nie było ale to raptem 4 godziny więc nikt tego nie zauważył poza tym że internetu nie było a dla młodego to prawie koniec świata , super było aby te 4 godziny wolności :lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 02.02.2022 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2022 @adam_mk Chwalisz się czy żalisz? Nie rozumiesz...jak mieszkasz po niewłaściwej stronie Brynicy, to mieszkasz za granicą. Nikt cię nie uświadomił? :lol2: Spoko... Mieszkałem i po własciwej stronie sporo lat. (Gliwice). I po niewłasciwej też (Sosnowiec). Jestem uświadomiony. Mało to ludzi za granicą mieszka? Tu, na Jurze, latem jest pięknie... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 02.02.2022 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2022 A to z zapowiedzi analityków rynku będzie miało miejsce już jesienią tego roku. I będzie koniec świata?Sodoma i Gomorra! A nadjedzie czterech jeźdźców apokalipsy? A może tylko jeden ze wschodu? No i co mają zrobić niewierzący w panbuka? Tyle pytań a tak mało czasu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 02.02.2022 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2022 I będzie koniec świata?Sodoma i Gomorra! A nadjedzie czterech jeźdźców apokalipsy? A może tylko jeden ze wschodu? No i co mają zrobić niewierzący w panbuka? Tyle pytań a tak mało czasu.... Tego ze wschodu bym się tak bardzo nie bał , bać trzeba się tzw przyjaciół z zachodu i to o ironio jest zgroza , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 02.02.2022 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2022 Ciekawa teoria.Ja w razie W jednak będę uciekał na zachód, nie na wschód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 02.02.2022 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2022 Zaś nasi coś z Anglikami kombinują...Nic z historii nie zakumali!Znowu nam koło piórka zrobią... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 02.02.2022 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2022 Ciekawa teoria. Ja w razie W jednak będę uciekał na zachód, nie na wschód. A przed kim ty to chcesz uciekać ? tu nikt nie przyjdzie tu tylko obce wojska robią sobie poligon doświadczalny , rusek ma na nas lachę , to zachód raczej prowokuje a rusek tylko szyki im miesza by nie rusek to już pewnie harataka byłaby na Iran lub co gorsze na Chiny a tak rusek rozładowuje trochę napięcie a że sobie wojaków wozi w tę i wewtę co to komu do niego skoro u siebie to robi , bardziej bać się trzeba tych w białych kołnierzykach to oni nas oszwalbiają i to dosłownie ale ja się nie znam rusków specjalnie nie lubię siedzę dalej jak siedziałem i nigdzie się nie wybieram . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts