mistalova 02.02.2022 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2022 Ciekawa teoria.Ja w razie W jednak będę uciekał na zachód, nie na wschód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 02.02.2022 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2022 Zaś nasi coś z Anglikami kombinują...Nic z historii nie zakumali!Znowu nam koło piórka zrobią... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 02.02.2022 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2022 Ciekawa teoria. Ja w razie W jednak będę uciekał na zachód, nie na wschód. A przed kim ty to chcesz uciekać ? tu nikt nie przyjdzie tu tylko obce wojska robią sobie poligon doświadczalny , rusek ma na nas lachę , to zachód raczej prowokuje a rusek tylko szyki im miesza by nie rusek to już pewnie harataka byłaby na Iran lub co gorsze na Chiny a tak rusek rozładowuje trochę napięcie a że sobie wojaków wozi w tę i wewtę co to komu do niego skoro u siebie to robi , bardziej bać się trzeba tych w białych kołnierzykach to oni nas oszwalbiają i to dosłownie ale ja się nie znam rusków specjalnie nie lubię siedzę dalej jak siedziałem i nigdzie się nie wybieram . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts