Gość TwojPan 02.06.2015 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Co gorsze.... przegranymi sa wszyscy ktorym sie nie udalo.... Ludzie mieszkajacy w mieszkaniach... majacy w domach gaz, prad lub ogrzewanie miejskie.... Straca prace to taki tam czyjs Pan bedzie sie smial z nich palac swoje butelki i opony.... Nie cwaniakuj. Spróbuj zarabiać w Polsce i tu wydawać.Wtedy zmienisz nick Värmekociołägare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.06.2015 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 dla mnie to taka esencja wszystkich wad i przywar narodowych "januszowanie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 02.06.2015 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Nie cwaniakuj. Spróbuj zarabiać w Polsce i tu wydawać.Wtedy zmienisz nick Värmekociołägare Naprawdę jakiś dziwny jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 02.06.2015 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 ... dajcie spokój z tą prywatną przepychanką - piszcie na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wuwok 02.06.2015 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 To na czym stanelismy? Lepszy prad i cieplo systemowe z wegla w elektrocieplowniach z filtrami anizeli kopcenie na wlasna reke? Lepiej spalac drobny wegiel w poprawny sposob anizeli smieci Tylko spierają się tu ludzie którzy umieją palić węgiel. Wkładać nas nie powinniście do jednego worka z palaczami śmieci. Najlepiej popatrzeć na dachy naszych domów. Tak, myślę że novy , kaszpir i wielu innych ma dachy nie zasmolone. Nie m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 02.06.2015 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Tylko spierają się tu ludzie którzy umieją palić węgiel. Wkładać nas nie powinniście do jednego worka z palaczami śmieci. Najlepiej popatrzeć na dachy naszych domów. Tak, myślę że novy , kaszpir i wielu innych ma dachy nie zasmolone. Nie m To ilu was jest? Trzech, czterech, dziesięciu, pięćdziesięciu??? W okolicy mojego domu jest kilka razy więcej kopcących! A właśnie takie wyjątki jak ponoć wy, potwierdzają regułę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 02.06.2015 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Ten medal ma też drugą stronę...Są węgle i węgle, o czym wiecie.Im mniej węgla w węglu tym tańszy - tym chętniej nabywany.A pali się taki węgiel smutno... Smętne węgle, skoro już się je wydobywa, powinny spalać elektrociepłownie.I zwykle tak jest.Łatwiej chyba dopilnować, aby na rynku był tylko dobry węgiel a nie jakiś eko-syf co się bździ a nie pali.Kotły robi się na węgle, co się palą. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miedziannik 02.06.2015 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Witam. Varmepumpsagare,kurde bałem się otworzyć p w ,w myśl kawału o Leninie ,ale czy ja coś napisałem na inny temat oprócz twojego logo ? ??? Nie interesuje mnie wasza dyskusja,bo węglem nie palę i mam głęboko w jelicie grubym czy będzie zakaz palenia węglem,mogę się jednak założyć,że do puki w Polsce będą tak marne zarobki, a państwo nie zrobi solidnych dotacji do alternatywnych źródeł,zakaz nie grozi . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 02.06.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Też jestem za tym, żebyście dali sobie spokój...Skoro nie możecie dojść do porozumienia co lepsze: węgiel czy z niego prund, palcie drewnem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hes 02.06.2015 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 T(....) palcie drewnem! ... które to źle spalane wydziela m.in paskudztwo typu dioksyn, nie licząc innych równie paskudnych i kancerogennych. Wracając do tych nieszczęsnych opon i butelek PET... naprawdę dalibyście sobie ogolić to i owo, że spalane (prawidłowo) wytwarzają spaliny bardziej szkodliwe od tych z węgla czy drewna ? Bo akurat jest odwrotnie... Jesteśmy po prostu zacofani nie tylko technicznie w stosunku do reszty świata. To nie paliwa są winne, tylko te nasze pożal się Boze kotły, udające spalanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 02.06.2015 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Nie tylko!Budują sobie dom, co w mrozy potrzebuje kotła o mocy 6kW max.Robią podłogówkę, co potrzebuje ze 35stC max.Duszą sporo za duży kocioł, bo bufora nie postawią..Nogami to wszystko robią... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 04.06.2015 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Nogami ? to i tak było by dobrze, bardzo wiele osób nie jest w stanie zweryfikować, prócz estetyki- tego co "majstry" na robili. Bo on tak robi i nikt nie narzeka, bo nikt nie wie że można inaczej. Zrobili drenaż u sąsiada, 2 lata i po drenażu a co tam jakaś geowłóknina , przecież jam fachowiec. Skończyłem sprzedawać pietruszkę na rynku i zabrałem się za budowlankę. To nie paliwa są winne, tylko te nasze pożal się Boze kotły, udające spalanie. pierwsze trzeba odpowiedzieć czemu domy potrzebują tego ogrzewania. Bo szamani mówią że wstawienie śmieciucha będzie najtańsze, bo kto by nic nie dającą izolację dawał. A jak już daje to na krowie łajno (placki) później dziwota że wsio o kant rzopy rozbić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
timon120777 04.06.2015 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
timon120777 04.06.2015 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 a potem płacz lament i narzekania że miało byc tak pieknie a wyszło jak zawsze:bash: u mnie w mieście stawiają blok "TBS" jak zobaczyłem klejenie styropianu(bo trudo to nazwać izolowaniem) to się prawie rozpłakałem. wszelkie prawidła zostały pogwałcone. nie wymienię bo mi na stronie miejsca braknie potem przyjdzie Kowalskiemu mieszkac w super ocieplonym bloku a tam zimno wilgoc i grzyb i pytanie dlaczego tak dużo za ogrzewanie trzeba płacić:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 05.06.2015 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Tjaaaa...To niezwykle interesujące w kontekście zakazu palenia węglem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 05.06.2015 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Tjaaaa...To niezwykle interesujące w kontekście zakazu palenia węglem.... Nieszczęścia często chodzą parami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spiskowiec 05.06.2015 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Czy będzie zakaz palenia węglem??? Bedzie. Jesli dalej rozne firemki beda wystawiac szemrane papiery a urzedniki beda to lykac za dobra monete jak koorwy sperme.Handlarze beda ukrywac papiery przed kupujacymi. A w miare uczciwi producenci topic kase na badania porzadne.To jest Polska wlasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurgonka 05.06.2015 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Nie będzie. I nie zmienią tego nawet "szacowne" firmy badające kotły na nie istniejącym (na rynku) opale. W/g absurdalnych założeń - nie do zrealizowania w normalnej eksploatacji. "To jest Polska własnie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 18.06.2015 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Nawet papież przeciwko węglowi : http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18143572,_Politico___PiS_zmieni_poglady_na_wegiel__Papieska.html#Czolka3Img Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 18.06.2015 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Nawet papież przeciwko węglowi : http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18143572,_Politico___PiS_zmieni_poglady_na_wegiel__Papieska.html#Czolka3Img Ciekawe, czy pojadą palić opony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts