Grafito552 30.11.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Witam Wszystkich Jako że pierwszy raz jestem na forum, przepraszam jeżeli zamieściłem temat w złym dziale Mam bardzo mały pokój i zależy mi żeby wszystko było w jednym miejscu aby druga strona była wolna. Nie raz już widziałem, łóżko (piętrowe) a pod nim znajdowała się garderoba. Nie mam pojęcia jak to znaleźć, ani gdzie szukać. Może ktoś pomóc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.11.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 pierwsza wersja: stolarzdruga wersja - łóżko piętrowe + system zabudowy skomponowany samodzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leelee 03.12.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Chodzi o coś takiego? http://www.pytanieomieszkanie.pl/editor/uploaded/meblpol%20lozka%20pietrowe%202.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts