szwagier1983 01.12.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Witam wszystkich jesteśmy na etapie wyboru kotła i jest pytanie jaki? myślałem o saunier duval thema condens ale jedni polecają dietrich inni ariston a jeszcze inni wissmann. Dom to bartek i ma 120m2 wszędzie jest podłogówka plus 5 grzejników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.12.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Powiedz mi, czym się sugerowałeś umieszczając to pytanie w tym dziale? Bo tu nie zaglądają spece od systemów ogrzewania. Oni siędzą w dziale ogrzewanie. A jak zaznajomisz się z wątkiem tam umieszczonym "najczęsciej zadawane pytania/szukane tematy" to znajdziesz kilkaset stron poświęconym kondensacyjnym kotłom gazowym, także z podziałem na producentów. Tutaj mało kto odpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts