inż.maliniak 26.03.2016 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 O żesz Ty !! 1,5tys roślin na takiej działce ?! ... ...przemyślimy działka ma łącznie 3tys. m2 i ponad połowę to rośliny okrywowe, trawy itp. a to robi całą ta masę spłyną oferty to będziemy korygować, już wycięliśmy iglaki z uwagi na fakt, że na jesień sąsiedzi nasadzili sporo tego typu krzaków tuż za naszym ogrodzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mysław 28.03.2016 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Tak z ciekawości, można spytać - jaka byłą waga okna PSK i ile kotew lub konsol zamontowaliście aby je podtrzymać? Spore postępy, my też powoli do tego etapu się zbliżamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
busy_beaver 03.08.2016 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Witam, bardzo dziękuję za super dziennik.Czy będzie kontynuacja ? jestem ciekaw dalszych prac na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż.maliniak 17.08.2016 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Witam, bardzo dziękuję za super dziennik. Czy będzie kontynuacja ? jestem ciekaw dalszych prac na dachu ...można powiedzieć ze nawet już trochę pomieszkujemy nawet swój komputer stacjonarny właśnie zainstalowałem w nowej lokalizacji, mam nadzieję że w najbliższym czasie uda mi się uzupełnić dziennik bo naprawdę dużo się działo jest zieleń, są pomalowane ściany, zamontowane elementy armatury, startujemy w parkietem itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebcioc55 31.12.2016 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 ...można powiedzieć ze nawet już trochę pomieszkujemy nawet swój komputer stacjonarny właśnie zainstalowałem w nowej lokalizacji, mam nadzieję że w najbliższym czasie uda mi się uzupełnić dziennik bo naprawdę dużo się działo jest zieleń, są pomalowane ściany, zamontowane elementy armatury, startujemy w parkietem itd. coś kiepsko Ci idzie to uzupełnianie patrzyłem na blog to też cisza. Jak się mieszka to się zapomina o forum, taka przypadłość, mnie też się udzieliło. W każdym bądź razie będę zaglądał w oczekiwaniu na reportaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts