citizenx 04.12.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 witam, Czy ktos posiada bialy lakierowany stol? Strasznie mi sie podobaja takie stoly ale nie wiem jak z funkcjonalnoscia. Podobno przy lakierowanych meblach kuchennych po jakims czasie odpryskuje lakier jeszcze jak dzieciaki podjezdzaja pod nia autkami Kazdy stol sie niszczy w czasie uzytkowania tylko pytanie jak szybko i w jaki sposob. A moze wlasnie jest on bardzo trwaly, kosztuja tez sporo wiec jak tu sie wyznac. Dzieci posiadamy sztuk 2 - z glowami pewlnymi dziwnych pomyslow Mam jeszcze pytanie o odplywy liniowe - tez pewnie sporo z was je posiada i ma jakies doswiadczenia. Praktyczne to jest? Podobno bardzo ciezko sie to czysci. Osoba ktora mi to mowila stwierdzila ze drugi raz juz by zalozyla zwykly brodzik. Prosze o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.12.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 zapraszam do wątków:1. o białych kuchniach (tam m.in. wypowiadały się właścicielki bialych, lakierowanych frontów)2. o brodzikach murowanych - tam poczytasz o odpływach liniowych i obejrzysz zdjęcia I polecam korzystanie z wyszukiwarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts