Adam___ 13.05.2004 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 W domu ostatnio zostal rzucony pomysl zeby kupic taka maszynke. Po ostatnim przypadku gdzie polowa jajek byla peknieta przy tradycyjnym gotowaniu Czy ktos takie cos posiada i czy to jest takie dobre w rzeczywistosci?? Jak z wylaczaniem.Ogladalem to na koniec tylko dzwoni.No ale jak sie ustawia ten koniec.W Media M jakos tak specjalnie nie wiedzieli a gdzie indziej nie pytalem Prosze o opinie Czy to rzeczywiscie takie cudo i sie przydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 14.05.2004 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 Posiadałam..przekazałam innym niech sie męczą. Kobylasta machina w której i tak i tak pękały jajka.Wynika to pękanie ze struktury błony między częścią białkową a skorupką.Kiedy jajo leży w zimnej lodowce, zgodnie z wytycznymi..kurczy się owa błonka..zaś białko ulega hm...powiekszeniu..I z tego ..się ..robi dziurka... Znakiem tego przed użyciem trzeba na pare chwil wyjąć ..produkt ..na wierzch.a jajowar daruj sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 14.05.2004 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 Ziaba dzieki za odpowiedz Chyba raczej sobie daruje I kolejna stowka w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 18.05.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 A u mnie dziala i to dobrze )). Mam taki co brzeczy jak jajka sa gotowe i jakos nie pekaja. Wymaga tylko dokladnosci w obsludze - dlugosc czasu gotowania zalezy od ilosci wlanej wody. Jest dolaczona miarka na ktorej jest dokladnie opisane ile wody przy jakiej ilosci jajek, w zaleznosci od stopnia ugotowania, ktory chcemy uzyskac. A zeby jajkanie pekaly trzeba nakuwac szpikulcem znajdujacym sie na w spodzie miarki. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qura 19.05.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Jajko nakłute nie powinno pękać nawet gotowane metoda klasyczną . Tylko z której strony nakłuwać? Według mnie z grubszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 19.05.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Ja nakluwam z tej wezszej, ale nie mam zadnej teorii do tego, tak mi sie wydaje latwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 19.05.2004 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 [...] Tylko z której strony nakłuwać?[...] QURA i nie wie ?! Pozdrawiam, Mamona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.05.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Jako znawca jaj definiuję : airbag jest zawsze po szerszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.05.2004 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Ziaba, a co jest po węższej stronie jaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.05.2004 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Ja mam prosty sposób na pękanie jaj. Do wody, w której się gotują wsypuję dwie łyżki soli. Skorupki wtedy czasem i pękają, ale białko się nie wylewa na zewnątrz. Sprawdzone! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 20.05.2004 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Mniejszy airbag . Ale , że większy zawsze lepszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.05.2004 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 machinę do jaj polecam,nakłuwam z szerszej strony jaja,nie pękają ale......z tymi miarkami wody to bywa różnie, czasem nie ugotuje się na miękko ale na pół twardo ,wielkość jaj też ma znaczenie, wypróbuj metodę prób i błędów , ale jest to ogółnie rzecz biorąc -wygoda !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 20.05.2004 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Dzieki wszystkim za opinie. Jednak w wyniku przeprowadzonej narady rodzinnej ustalilismy ze nie kupujemy tej maszyny. Ostatnio gotowalem sobie w tradycyjny sposob i wyszlo super. No ale naklulem jajka wczesniej po stronie szerszego airbagu. Nic nie peklo. Tylko w srodku bylo troche wody Tak mysle zeby jakis zaworek zamontowac zeby nie wlatywala do srodka ale to musze pomyslec dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domini3ka 23.02.2016 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 No to ja z innej beczki w temacie jajek Zobaczcie na ten gadżet rozbijarka do jajek ex egg cracker reklamowani w tv, aktualnie mam zaszczyt tym rozbijać jakja do jajecznicy - rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 24.02.2016 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 No to ja z innej beczki w temacie jajek Zobaczcie na ten gadżet rozbijarka do jajek ex egg cracker reklamowani w tv, aktualnie mam zaszczyt tym rozbijać jakja do jajecznicy - rewelacja A gdzie to można nabyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norbertmaros 04.11.2016 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Jakie jajowary posiadacie? Poszukuję jakiegoś taniego, na pewno nie chce wydawać stówki na niego. Czy sądzicie, że z Lidla takie urządzenie będzie dobre? http://produktyzmarketu.pl/jajowar-400-lidla-7-11/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.11.2016 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 jak chcesz tanio, to kup cos takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts