malux20 19.01.2017 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 POMPA GRZEJE żadnych liczników i podliczników nie spisujejedynie zerkam na kwotę faktury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 27.01.2017 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Od kilku tygodni zauważyłem że cwu mi włącza poza piorytetemgdzie szukać przyczyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 27.01.2017 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Od kilku tygodni zauważyłem że cwu mi włącza poza piorytetem gdzie szukać przyczyny? A jakie masz nastawy temperatur dla "zadanej" i "zredukowanej"? Może po prostu za bardzo spada temperatura w zasobniku i pompa "podbija" by uzyskać przynajmniej "zredukowaną"? Teraz woda zasilająca z wodociągu ma niską temperaturę i szybko wychładza zasobnik nawet przy niewielkim rozbiorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 17.02.2017 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 moja wina z tym cwunacisnołem funkcję -natychmiastowe grzanie cwu-ten kranik na monitorze w sumie i tak tragedii nie byłobo rachunek za 20-listopada do 20 stycznia wyszedł z energii 570 zł bruttosamo co chodziło także w drogiej taryfie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 26.02.2017 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Ale natychmiastowe grzanie to tylko "jednorazowa akcja" a ty pisałeś o kilku tygodniach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 12.06.2018 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2018 witam grzeje pompa bez kłopotunie spisuje licznika nawet na koniec roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts