espressomilano 15.12.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 witam,potrzebuje pomocy jak umeblowac pokuj i na jaki kolor pomalowac sciane.podloga to jasni bronzowy parkiet, listwa 40x7 , podwujna listwa na szerokosz, i jes ulozone w literze L w duzym pokuj musi sie zmieszyc szafa na ubrania kurty i tak dalej... cos w tym stylu moze http://tablica.pl/oferta/centrum-CID3-ID3zHfP.html#50e18f95da moj pokujhttp://images64.fotosik.pl/481/a7429a850023209em.jpg http://images64.fotosik.pl/481/a5671e23e169e985m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 15.12.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Wyjaśnij ideę zamieszczenia tego linku do ogłoszenia. I popraw ortografię, bo na razie mam wrażenie, że post napisał robot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i.buczyńska 16.12.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 (edytowane) Wydaje mi się, że post nie jest napisany przez robota, ale sama nie ukrywam, że tego po prostu nie da się czytać Drogi użytkowniku, miej szacunek do osób, które czytają Twoje posty. Jeśli wiesz, że ortografia nie jest Twoją najmocniejszą stroną, warto tekst przed wysłaniem sprawdzić sobie w Wordzie. W ten prosty sposób zapewnisz sobie więcej rzeczowych odpowiedzi na Twoje pytania. Pozdrawiam Iwona Edytowane 16 Grudnia 2013 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
espressomilano 17.12.2013 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Wydaje mi się, że post nie jest napisany przez robota, ale sama nie ukrywam, że tego po prostu nie da się czytać Drogi użytkowniku, miej szacunek do osób, które czytają Twoje posty. Jeśli wiesz, że ortografia nie jest Twoją najmocniejszą stroną, warto tekst przed wysłaniem sprawdzić sobie w Wordzie. W ten prosty sposób zapewnisz sobie więcej rzeczowych odpowiedzi na Twoje pytania. Pozdrawiam Iwona Witam, przepraszam za ortografie, ale nie jestem polakiem.... od 3 lata mieszkam w polsce.. mam dylemat jak wyremontowac duzy pokuj, jakisz ciekawy rozwiazanie szukam.. dziekuje i przepraszam za ortografie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.12.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 co tam musi być, prócz szafy? To mieszkanie jednopokojowe? Pokój ma być jednocześnie salonem i sypialnią i gabinetem i jadalnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luntrusk 19.12.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Szacunek dla Ciebie - bo piszesz bardzo dobrze, zwłaszcza, że j. polski nie jest łatwym językiem do nauki By otrzymać rzeczową informację musisz podać chociaż wymiary pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i.buczyńska 21.12.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Witam ponownie. Skoro te jesteś Polakiem, muszę przyznać, że naprawdę nieźle idzie Ci z językiem polskim. Wracając do tematu wymiarów, na rysunkach wysłanych przez pytającego jest wszystko podane. Wystarczyło tylko troszeczkę powiększyć obraz.Powierzchnia pokoju 22,1m2Długość dłuższej ściany: 5,2m PozdrawiamIwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
espressomilano 21.12.2013 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 witam,dziekuje za komplementy. to jest mieszkanie dwu pokojowe, okolo 58m. pokuj ma byc salonem, oglondanie TV gry na xbox, piwko z kolegami, i od czasu do czasu jako jadalnia jest uzywani. ja myslalem ze jak sie wchodzi po lewej dac jakiesz duze meble i na telewizor. a po prawej mala szafka i duzy naroznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
espressomilano 21.12.2013 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 zastanawialem sie na malownaie ciemny bronzowy lub ciemny szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i.buczyńska 21.12.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Skoro mówisz o pokoju przede wszystkim do rozrywki, czyli telewizor i xbox, a także imprezy, myślę, że kolor ciemno-grafitowy będzie świetnym rozwiązaniem. Obowiązkowo przyda się tutaj fajne punktowe oświetlenie, albo listwy LED w podświetlanym suficie. Pokój moich marzeń wygląda tak jak w załączniku http://www.sztukawidzenia.pl/uploads/pics/Salon_nowoczesny_grafit_beton_podwieszane_sufity_naroznik_biokominek__Sztuka_widzenia_kuchni5__02.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
judyta87 21.12.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Moja przedmówczyni pokazała naprawdę fajny pokój - te grafitowe ściany wyglądają naprawdę mega.. a oświetlenie powala. Fajnie, finezyjnie ułożony pokój z kuchnią z tego co widzę. U Ciebie zaś jest to tylko pokój, ale myślę, że w takim właśnie stylu mógłbyś go urządzić, aby było fajnie i efektownie! Pozdrawiam Cię - Judyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gołaczyński 21.12.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Ten grafitowy pokój może jest i fajny, ale czy te ściany nie wydają Wam się zbyt ciemne? Wydaje mi się, że jeśli zastosuje się w pokoju białe lub inne jaśniutkie ściany, można zaoszczędzić sporo na oświetleniu. Wpadające światło do pokoju odbija się od jasnych ścian i powoduje, że pokoj jest dużo przyjemniejszy A samo oświetlenie - niczego sobie, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i.buczyńska 21.12.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Pamiętaj kolego, że osoba, która utworzyła ten wątek chciała przeznaczyć ten pokój głównie na oglądanie TV, granie w gry i imprezki. W takich miejscach warto stworzyć fajny nastrój, wręcz klimat. Przy jasnych ścianach jest to zupełnie nieosiągalne! Pozdrawiam. Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gołaczyński 21.12.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Ok, masz rację. Może jestem po prostu starej daty Ale mimo to, naprawdę podoba mi się to nowoczesne oświetlenie Czy ktoś z Was orientuje się, ile może kosztować założenie takiego oświetlenia od podstaw w pokoju, który ma powierzchnię ok 25 m2? Tutaj też zrobiłbym to w swoim salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madejo 21.12.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Aby zrobić taki sufit u siebie, musisz przygotować konstrukcję podtrzymującą podwieszany sufit. Do tego są potrzebne płyty sufitowe, elementy wykończeniowe, a także listwy LED wraz z zasilaczem i sterownikiem. Te ostatnie można dostać w dobrych cenach na allegro, a resztę rzeczy kupisz w marketach budowlanych. Na forum było już sporo tematów dotyczących podwieszanych sufitów z oświetleniem LED. Ja obstawiam, że może to być koszt ok 1500zł o ile działasz sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts