przemek91 20.12.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 (edytowane) witam kolegów budowlańców Od jakiegoś czasu prowadzę sprzedaż na allegro, jednak koszty mnie po prostu przerażają, ciągle zmiany, problemy z serwisem, dlatego postanowiłem sam uruchomić swój sklep internetowy i zastanawiam się nad jego promocją. Na początek tablica.pl , sprzedajemy.pl i jeszcze tu bo maja dużo lepsze warunki , a widzę tam moją konkurencję[reklama] . Jakie jeszcze pomysły ? Na Adwords narazie mnie nie stać, porównywarki to słyszałem marnotrawstwo, może mailing ? a może reklama w serwisach branżowych Edytowane 29 Grudnia 2013 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.12.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 a ja akurat z porównywarek korzystam. Z tym, że rzeczywiście masz ceny najniższe? Nic nie przebije dobrego pozycjonowania wyniku w google. Jak szukalam materiałów to wpisywałam nazwę produktu i przeglądałam pierwsze 3-5 stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts