mj80 20.12.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Witam, czy możecie podzielić się doświadczeniami przy wyborze firmy budowlanej? Zastanawiam sie na wynajęciem firmy budowlanej i powierzenie wykonania wszystkich prac (w tym roku stan surowy zamknięty),lub też podjęciem współpracy z doświadczenym budowlańcem / kierownikiem budowy, który zorganizuje firmy specjalizujące się w poszczegółnych etapach budowy (fundamenty, ściany+strop, dach, itp.) czy ktoś może polecić solidnych i rzetelnych wykonawców z okolic Poznania / Swarzędza? pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kater-acme 23.12.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Piszesz: "w tym roku" - ale chyba Ci chodzi o 2014? Bo w 2013 to w sumie niewiele już zrobisz Jestem ze Swarzędza, ale buduję się pod Stęszewem. Fundamenty, ściany i stropy robiła ekipa z Nowego Tomyśla - myślę, że bez problemu podjadą i tu, to tylko kwestia dogadania. Wyboduwali ładnie, porządnie, zachowali porządek; no czasem tam z terminem nie trafili, ale to chyba u każdego tak jest; a jak nie budujesz całości w 1-1,5 roku, to nie ma co się marszczyć o parę dni czy nawet 2 tygodnie; więźbę robił gość też z okolić N Tomyśla, współpracujący w sumie od dawna z murarzami; również b porządna robota, po prostu rzetelnie i konkretnie; dachówkę kładł gość ze Stęszewa, i też ładnie się sprawił - na razie każdego z nich mogę polecić (ewentualne kuchy pewnie jak wyjdą, to za 1-5-10 lat hehe) Jak chcesz to Ci dam namiary na priv; a zresztą i tak chcę ich wpisać na białą listę Wlkp bo naprawdę fajnie się sprawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.04.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Z takimi pytaniami nie na forum ogólne ale do działu "grupy budujące". Albo sam sobie wyszukaj polecaną firmę w wątku "Biała lista wykonawców" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żeberko 09.06.2014 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Hej, podeślesz kontakt do murarzy na prv? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulina77 28.07.2014 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Ja polecam firmę z Poznania mam tylko nr telefonu: 516176308, w zeszłym roku wybudowali mi piękny domek i wszystko jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts