Yaa 22.12.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 (edytowane) Mam kolo domu takie cos: wiem ze nie dosc ze niespecjalinie wyglada to jeszcze krzywo rosnie a do tego nie mam kompletnie pomyslow co sie bedzie z tym drapakiem dobrze komponowac wiem ze sie to jakos przycina na cos w stylu bonsai ale nie wiem jak to zrobic, wiec moze lepiej zostawic jak jest ? czy przyciac jakos ? i co posadzic wokol zeby powatala ladna kompozycja przed domem zupelnie nie wiem bede bardzo wdzieczna za wszelkie rady, propozycje itp Edytowane 23 Grudnia 2013 przez Yaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 23.12.2013 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 tak strasznie to wyglada ze nikt nie ma pomyslow ? dodam jeszcze tylko ze to strona zachodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.12.2013 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 (edytowane) fakt, że prosi się o cięcie Jak nie masz zacięcia do bonsai, to możesz usunąc dolne gałązki a góre formować w kulę. Daj zdjęcia jakiegoś większego fragmentu otoczenia tego cyprysika. Zajrzałam do dziennika. Posadziłaś go dokładnie pośrodku, między dwoma wejściami, prawda? Szkoda, bo takie symetryczne nasadzenia nie wyglądają dobrze. Tak wogóle to w jakim stylu chcesz mieć ogród? Edytowane 29 Grudnia 2013 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts