cyranmaly 26.12.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Witam. Mam pytanie ponieważ chce remontować łazienkę i mam rury wzdłuż całej i chciałbym jej jakoś ukryć tylko nie wiem jak. ich się nie da wprowadzić w ściany ponieważ wszystkie są z betonu i to by była udręka. Proszę o jakiś łatwy i tanie pomysł. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki818 27.12.2013 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Musiałbyś jakoś to rozrysować żeby było wiadomo dokładniej jak je masz, na jakiej wysokości itd. Ale ogólnie albo w ścianę albo zabudować płytą i płytkami. Chyba nic więcej nie da się wymyślić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.12.2013 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 mozna też poprowadzić rury wewnątrz szafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts